Alexandra Baks Advies & Begeleiding

Alexandra Baks Advies & Begeleiding
Alexandra Baks Advies & Begeleiding

Postal Address
Kwartelstraat 8
NL 2623 PG Delft
Netherlands

Visiting Address
8, Kwartelstraat, Tanthof-Oost, Delft, South Holland, Netherlands, 2623 PG, Netherlands

T: +31(0)15 887 4541
M: +31(0)6 4179 6066
Description
ICR nalatenschapscoach Alexandra Baks


Nalatenschapscoach Alexandra helpt u uw nalatenschap tijdig op orde te brengen. Bovendien helpt zij nabestaanden met het afhandelen van de nalatenschap.

Uw nalatenschap

Na uw overlijden hebben uw nabestaanden verdriet. In een emotionele achtbaan herbeleven ze de goede en slechte momenten die ze met u hebben doorgemaakt. Toch moeten uw nabestaanden, juist in die moeilijke tijd, belangrijke beslissingen nemen. Een goede voorbereiding kan hen bij die beslissingen helpen. Er is dan meer tijd voor het rouwproces.

Wat treffen uw erfgenamen aan?

Heeft u er wel eens bij stilgestaan, wat uw nabestaanden aantreffen als u bent overleden? Heeft u uw financiële administratie, overlijdenspolissen, uitvaartverzekering en testament op orde? Heeft u een overzicht van uw abonnementen en lidmaatschappen en uw gebruikersnamen en wachtwoorden van internetdiensten? Nalatenschappen zijn tegenwoordig complex en kunnen nabestaanden flink overvallen. Nalatenschapscoach Alexandra helpt u deze zaken tijdig op orde te brengen.


“Goed geregelde nalatenschap geeft meer tijd voor rouw”

"Nabestaanden worden vaak in het diepe gegooid"

Het aanvaarden van de nalatenschap

Wist u dat u de nalatenschap niet meteen hoeft te aanvaarden? U kunt hem ook beneficiair aanvaarden. U krijgt dan de tijd om na te gaan of de erfenis negatief voor u uitpakt. In dat geval kunt u de nalatenschap alsnog verwerpen. Nalatenschapscoach Alexandra ondersteunt u daarbij vertrouwelijk en discreet.

Het afhandelen van de nalatenschap

Zelfs als de nalatenschap goed is voorbereid, is er na het overlijden van uw dierbare veel werk te doen. De boedel moet worden verdeeld, de huur van de woning, abonnementen, lidmaatschappen en verzekeringen moeten worden opgezegd, zorginstellingen moeten worden geïnformeerd, belastingen moeten worden afgehandeld etc. etc. Nalatenschapscoach Alexandra ondersteunt u bij het verdelen van de boedel en neemt u praktisch werk uit handen bij het afhandelen van de nalatenschap.

Uw administratie

Voor nabestaanden is het soms moeilijk om de eigen administratie bij te houden. Bijvoorbeeld, als een overleden partner dat altijd voor hem of haar gedaan heeft. Nalatenschapscoach Alexandra helpt u hierbij op weg.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.ALEXANDRA-BAKS-ADVIES-BEGELEIDING.2017-01-01.3A1P9U 2025-01-01

Contact Alexandra Baks Advies & Begeleiding

  • How can i help you