BERNASCO | Debbie Bernasco

BERNASCO | Debbie Bernasco
BERNASCO | Debbie Bernasco

Postal Address
Grote Loef 1
6581 JE Malden
Netherlands

Visiting Address
1, Grote Loef, Kluis, Malden, Heumen, Gelderland, Netherlands, 6581JE, The Netherlands

T: +31 (0)6 13 46 51 45
M: +31 (0)6 13 46 51 45
Description
Ik ben voor een RIJK LEVEN

Jij ook?

Wat staat jou als ondernemer - ook in deze tijd - in de weg om een mooi vervuld leven van liefde, geld, innerlijke rust, diep vertrouwen, vrijheid, geluk en succes te hebben?

Een RIJK LEVEN gaat verder dan alleen geld. Het is Rijkdom op álle vlakken van je leven. Onbevangen in het leven kunnen staan. Durven vertrouwen op jezelf en het universum, waardoor je ontspannen je bedrijf runt en geniet van je leven. Zonder stress en angst.

Een RIJK LEVEN is jezelf kunnen zijn en vertrouwen op je kennis én je intuïtieve kracht, waar je een mooi en succesvol bedrijf op kunt bouwen. Voor een financieel onbezorgde toekomst.

Weet je waarom het zoveel ondernemers niet lukt om het leven te realiseren waar ze naar verlangen? Dat komt door het (onbewuste) geloof in schaarste en tekort. Het ontbreken van rijkdomsbewustzijn. Funest als je mooie dromen hebt, succesvol wilt ondernemen en een financiële buffer wilt opbouwen. Voor nu én voor later.

In de westerse wereld zijn we vaak gericht op (economische) welvaart. We zien lichaam en geest als van elkaar gescheiden. We beredeneren de dingen met ons verstand en daarom lopen we enorm vast in ons leven en ons ondernemerschap.

In de oosterse denkwijze draait het meer om welzijn; gevoel en geluk en de eenheid tussen lichaam en geest. Het is al eeuwenoud, meer verbonden met de natuur en werkt veel dieper door op het bewust-zijn. In het oosten wil men de dingen van binnenuit beleven. Daarom zie je vaak bij oosterse mensen dat zij vanuit diep vertrouwen leven, met innerlijke vrijheid in overvloed en rijkdom.

Een RIJK LEVEN nodigt je uit om je te ontdoen van ego, angsten en belemmeringen om ruimte te maken voor spirituele rijkdom, diep vertrouwen en sereniteit.

In mijn coaching Voor een RIJK LEVEN, combineren we spiritueel rijkdomsbewustzijn, oosters en westers denken én innerlijke vrijheid. Ik ontwortel je belemmeringen, angsten en overtuigingen uit je bewustzijn zodat je onbevangen kan ondernemen, leven en genieten mét een financiële buffer.

Om succes en een rijk leven op te bouwen, zie ik lichaam, geest, ziel en business als een 4-heilige eenheid.

Van ZZP’ers tot ondernemers, managers en CEO’s. Van coaches tot artsen en psychologen volgen dit coachingstraject. Omdat ze een intens verlangen hebben om een RIJK LEVEN te leiden en daar niet mee willen wachten.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).BERNASCO-DEBBIE-BERNASCO.2022-01-01.9E6MVB 2028-01-01

Contact BERNASCO | Debbie Bernasco

  • How can i help you