Bijzonder Zijn | Gina Avans

Bijzonder Zijn | Gina Avans
Bijzonder Zijn | Gina Avans

Postal Address
Korte Schaft 5A
NL 3991 AT Houten
Netherlands

Visiting Address
5A, Korte Schaft, Houten, Houten, 3991AT, Utrecht, Netherlands

T: +31(0)30 221 8531
M: +31(0)6 2000 7078
Description
Wil je ook meer innerlijke rust én verandering in je leven?
Wil je ook dingen bereiken die je niet meer voor mogelijk hield? Dat kan! Hoe?
Door hypnotherapie en/of coaching. Waarom?
Omdat je nu aan de slag gaat met een heel bijzonder deel van je, je onderbewustzijn!

Als Internationaal Register Hypnotherapeut ® en kundig intuïtieve coach transformeer ik samen met jou de oorzaak van je probleem, omdat ik gewoon wil dat het weer goed met je gaat. Om te zorgen dat je de beste versie wordt van jezelf, leer ik je om tegenwind om te zetten naar een positieve ervaring.

Ieder mens is bijzonder, jij ook. Ieder mens verdient bevestiging en emotionele rust, jij ook.

Mijn eigen tegenwind heeft mij gevormd. Mijn dromen zijn niet uitgekomen wanneer ik wilde maar toen ik er écht klaar voor was. Dit waren de momenten waarbij mijn ratio, emoties en intuïtie onbewust in balans waren. Als managementondersteuner bij grote internationale bedrijven trainde ik mezelf om rationeel te denken, met als gevolg dat het nemen van besluiten vaak onnodig lang duurde. Op de momenten dat ik toch mijn intuïtie toeliet ging het veel sneller, met een duidelijke fundering én met meer rust. Mijn bewustwordingsproces kwam hierbij als een onverwacht cadeau op gang bracht allerlei vragen met zich mee: Had mijn zakelijke succes mij gelukkig gemaakt? Was ik écht zo blij met mijn mooie huis? Moesten bepaalde dingen niet anders?

Is dit voor jou herkenbaar?

“In de angst wordt de mens zich bewust van zijn vrijheid” – Jean-Paul Sartre

‘Bijzonder ZIJN’ is voor mij de ideale aanvulling op mijn arbeidsverleden. Ik vertrouw op mijn kennis en kunde, maar ik ben me ervan bewust dat mijn intuïtie in het verleden, het nu en in de toekomst een belangrijke rol speelt in alles wat ik doe. Om te zorgen dat je meer in evenwicht komt, ga ik graag met je in gesprek. Tijdens de sessies doe ik namens jou een beroep op het meest zuivere deel van jou: je onderbewustzijn. Dit pure stuk ‘Ik’ heeft het beste met je voor en daar kan een verandering tot stand gebracht worden die op dat moment goed voor je is. Hypnotherapie door middel van echte hypnose en coaching kunnen daarbij een waardevolle bijdrage leveren. Ik ben ervan overtuigd dat je alle antwoorden in jezelf draagt, onderschat je intrinsieke kracht en motivatie daarom niet.

Rouwverwerking

Een van de moeilijkste momenten in het leven van een mens is het verliezen van een dierbare. Rouwverwerking heeft daarom een speciale plek bij mij. Afscheid nemen van iemand waarvan je houdt, maakt je kwetsbaar maar in diezelfde kwetsbaarheid schuilt een grote kracht die ik je help ontdekken. Ook mensen die zelf afscheid moesten nemen van het leven, ondersteunde ik in hun persoonlijke verzorging en geestelijk welbevinden tijdens mijn vrijwilligerswerk in een hospice. Vrijwilligerswerk is voor mij belangrijk want als je geeft zonder te vragen, ontvang je zonder te vragen.

De toekomst laat ik open. Openstaan voor het onbekende, het blijven leren en overdragen van mijn kennis lopen als een rode draad door mijn leven. Het bijscholen van mezelf vind ik daarom het leukste wat er is.

Wil je vrijblijvend kennis met me maken? Ben benieuwd naar het bijzondere gesprek dat we zullen voeren…

Gina.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.BIJZONDER-ZIJN-GINA-AVANS.2022-01-01.OARBUU 2028-01-01

Contact Bijzonder Zijn | Gina Avans

  • How can i help you