Clara Pacta | Carla Pathuis

Clara Pacta | Carla Pathuis
Clara Pacta | Carla Pathuis

Postal Address
Van Speijkstraat 14
NL 9781 BP Bedum
Netherlands

Visiting Address
14, Van Speykstraat, Bedum, Het Hogeland, Groningen, Netherlands, 9781BP, Netherlands

T: +31(0)6 1489 5628
M: +31(0)6 1489 5628
Description
Clara Pacta

Conflict coach en Mediator:
– relaties in privésfeer
– zorg en welzijn
– zakelijke- en werkrelaties

Persoonlijke coach en begeleiding:
– klachten t.g.v. scheiding
– ggz gerelateerde problematiek
– uw ontwikkeling

Clara Pacta betekent – vertaald uit Latijn- Duidelijke Afspraken. De naam is gekozen vanuit de overtuiging dat duidelijke afspraken nodig zijn in ieder proces. Achter uw beslissing staan, op basis van duidelijke afspraken, helpt u in de route die u na conflict coaching , mediation of individuele coaching zelfstandig, in vertrouwen verder gaat.

Inzet van ruim tijd en oprechte aandacht is een kenmerk waarmee al jaren gewerkt wordt. Duidelijk kunnen zijn op vriendelijke wijze. Professioneel als mens betrokken. Analyserend vermogen in samenwerking met kunnen luisteren naar de onderliggende vraagstukken. Doelgericht en toekomstgericht zijn kernwoorden van ieder traject wat u aangaat bij Clara Pacta.

De vaardigheden als conflict coach worden ingezet voor stellen en echtparen die bij elkaar wensen te blijven en voor werkgevers en werknemers die niet langer willen blijven rondlopen met hun sluimerend conflict. Merkt u bij een werknemer/uw partner of dierbare dat muren opgetrokken worden. Merkt u dat patronen van kritiek, (zelf)minachting, vermijden van zich herhalen. Ziet en hoort u de ander nog en/of heeft u het gevoel gezien en gehoord te worden.
Voor u denkt aan Mediation zijn andere stappen mogelijk. Het bespaart u niet enkel geld, energie en voorkomen van emotionele uitputting met mogelijke gevolgen. U vindt de toegevoegde waarde terug in relaties, sfeer op de werkvloer en in uw eigen welbevinden.

Als mediator sta ik u bij en help u de emoties te scheiden van wat geregeld moet worden.

Een ervaren coach met meer dan twintig jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg; psychiatrie, verstandelijk gehandicaptenzorg en de verslavingszorg.
De jarenlange ervaring en opgedane opleidingen en certificaten vinden hun weg naar de klanten met klachten ten gevolge van scheiding, op gebied van burn out, adhd, depressie en andere ggz gerelateerde problematiek en gewenste groei op persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling.

Carla Pathuis
Van Speijkstraat 14
9781 BP Bedum

Met Duidelijke Afspraken komt U verder

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.CLARA-PACTA.2015-01-01.8L2O2V 2025-01-01

Contact Clara Pacta | Carla Pathuis

  • How can i help you