De Haas & de Jong Advocaten & Mediators - René de Haas

De Haas & de Jong Advocaten & Mediators - René de Haas
De Haas & de Jong Advocaten & Mediators - René de Haas

Postal Address
Wilhelminapark 122
5041 EH Tilburg
Netherlands

Visiting Address
122, Wilhelminapark, Tilburg Centrum, Oud-Noord, Tilburg, North Brabant, Netherlands, 5041EH, Netherlands

T: +31(0)13 536 20 88
Description
De Haas & De Jong: recht uit het hart

Deskundig en Betrokken
Bij De Haas & De Jong Advocaten en Mediators zijn zeven advocaten werkzaam die allen gespecialiseerd zijn in het primair behartigen van de belangen van particulieren en ondernemers.

Het kantoor is laagdrempelig, informeel en richt zich op het behalen van het beste resultaat waar onze cliënten langdurig mee verder kunnen. Een goede oplossing kan vaak bereikt worden via gestructureerd overleg, via mediation of, als een juridische beslissing nodig is, via een procedure. Met u wordt gezocht naar de best passende werkwijze. Uiteraard is daarbij het kostenaspect van belang.

Alle advocaten zijn deskundig en betrokken en zijn er op gericht om middels een vruchtbare samenwerking onze cliënten bij te staan. Als primaire belangen zoals wonen, verblijf, werken, inkomen, huwelijk, relaties en kinderen in het geding zijn, zijn emotionele reacties onvermijdelijk. Aandacht daarvoor is essentieel, alvorens te kunnen focussen op de juridische en zakelijke impact van het conflict. Onze advocaten beschikken over voldoende vaardigheden en kennis om samen met u die slag te kunnen maken.

Hoe wordt u cliënt bij ons?
U kunt ons bellen voor een afspraak met een advocaat die op uw rechtsgebied is gespecialiseerd. Tijdens het eerste gesprek informeert de advocaat u onder meer over de gang van zaken, uw eventuele kansen en welke kosten aan de te verwachten werkzaamheden zijn verbonden.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).DE-HAAS-DE-JONG-ADVOCATEN-MEDIATORS-RENé-DE-HAAS.2021-11-01.TOOFQU 2027-01-01

Contact De Haas & de Jong Advocaten & Mediators - René de Haas

  • How can i help you