Eric Leenderts BV

Eric Leenderts BV
Eric Leenderts BV

Postal Address
Postbus 25245
NL 3001 HE Rotterdam
Netherlands

Visiting Address
61B-01, Rochussenstraat, Oude Westen, Centrum, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3015 ED, Netherlands

T: +31(0)653248881
M: +31(0)653248881
Description
Bedrijfsadvisering
Als accountant met meer dan 30 jaar ervaring in het midden- en kleinbedrijf is een goede basis gelegd voor de advisering aan ondernemers op financieel en fiscaal gebied.

Bekendheid heeft Eric Leenderts vooral gekregen door zijn specialisaties:
- begeleiding van startende ondernemers
- begeleiden van doorgroeiende bedrijven
- herstructurering van ondernemingen (zowel van en uit de BV als BV constructies)
- opvolgingsvraagstukken, waaronder werknemersparticipatie
- vraagstukken over internationale BTW

Bij bedrijfsadvisering moet gedacht worden aan de advisering ná de jaarrekening en op de toekomst gericht. Waar wilt u over 5 jaar staan? Wat is daarvoor nodig en hoe kunt u daar (fiscaal) zo voordelig mogelijk komen?

Eric Leenderts verzorgt géén administraties, jaarrekeningen of fiscale aangiften, maar werkt samen met accountants die dat voor een schappelijke prijs wel doen.

Misschien iets voor u? Kijk geheel vrijblijvend of Eric Leenderts iets voor u kan betekenen en vraag een (gratis) kennismakingsgesprek aan!

Coaching ondernemers
In vergelijking met bedrijfsadvisering staat bij coaching niet het bedrijf maar de ondernemer centraal.

Ondernemers staan er vaak alleen voor en zoeken een klankbord om hun ideeën of problemen te bespreken. Het gaat dan bijvoorbeeld om het bouwen aan een visie op de toekomst of een evenwicht te vinden tussen de ambities met de zaak en privé.

In het bijzonder begeleid ik ondernemers bij (ernstige & langdurige) arbeids-ongeschiktheid.

Door mijn persoonlijke ervaring met kanker, chemokuren, operaties en revalidatie heb ik ontdekt dat maar weinigen in je omgeving begrijpen dat voor een ondernemer 'werk' en 'inkomen' geen vanzelfsprekende zaken zijn die gewoon doorlopen.

Als het inkomen tijdens je ziekte al geen probleem is door bijvoorbeeld (voldoende) verzekering dan vormt het behouden van je klanten tot na je ziekte een grote uitdaging. Ik bied niet alleen een luisterend oor en begrip, maar focus vooral op concrete oplossingsrichtingen. Een Rotterdamse aanpak!

Conflictbemiddeling
Conflicten kennen we allemaal en worden op verschillende manieren 'uitgevochten'. Bekend zijn de (langdurige en kostbare) juridsche processen die wel tot een vonnis maar vaak niet tot een echte oplossing leiden.

Er zijn een aantal alternatieven voor de rechtsgang, die door ons worden gebruikt:

ARBITRAGE: waarin de partijen een deskundige laten benoemen door de rechter of de Kamer van Koophandel, die in hun geschil een beslissing neemt. Eric Leenderts is verbonden aan de Kamer van Koophandel te Rotterdam als arbiter.
BINDEND ADVIES: waarin partijen zelf iemand benoemen die in hun geschil een beslissing neemt
MEDIATION: waarin partijen hun geschil samen proberen op te lossen en de beslissing niet aan een ander overlaten, ook niet aan de mediator.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.ERIC-LEENDERTS-BV.2011-09-01.2Q6M2R 2025-01-01

Contact Eric Leenderts BV

  • How can i help you