Buro Pontifex

Buro Pontifex
Buro Pontifex

Postal Address
Hofstraat 8
4741AK Hoeven
Netherlands

Visiting Address
Conferentiecentrum Bovendonk, Monseigneur van Hooijdonklaan, Hoeven, Halderberge, Noord-Brabant, Nederland, 4741, Nederland

T: +31 (0) 85 0657420
M: +31 (0) 612920782
Description
Jullie zijn niet gelukkig in jullie relatie en scheiden lijkt de enige oplossing. Jullie hebben de keuze al gemaakt, of willen graag nog verkennen of er ook andere mogelijkheden zijn. Of jullie nu op zoek zijn naar een mediator voor een zorgvuldige begeleiding van jullie scheiding of nog twijfels hebt: Buro Pontifex is dé specialist om het traject voor, tijdens én na de scheiding zorgvuldig te begeleiden. Buro Pontifex zorgt voor de structuur die nodig is door het proces professioneel te begeleiden en brengt daarmee de rust en het overzicht terug.

Waarom kiezen voor Buro Pontifex?
Wat onze aanpak zo succesvol maakt is dat we de emotionele en relationele kant van de scheiding weten te verbinden met de zakelijke aspecten die geregeld moeten worden. We hebben uitgebreide kennis van het familierecht voor begeleiding van de juridische aspecten. En we zijn specialist ten aanzien van alle financiële en fiscale zaken die belangrijk zijn bij een scheiding. Dat vullen we aan met onze kennis en ervaring van persoonlijk leiderschap. Zo begeleiden we jullie naar een waardige oplossing die stand houdt in de toekomst.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek geven we antwoord op jullie vragen en stippelen we samen met jullie de route uit. De afspraken vinden plaats op één van onze vestigingen, bij jullie thuis óf online. Ook in de avonduren kunnen afspraken gepland worden. Neem nu vrijblijvend contact op, check buro-pontifex.nl voor meer informatie.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coachingsbedrijf - organisatie | basisregistratie - niet gecertificeerd Bedrijf basisregistratie (niet gecertificeerd) .BEDRIJF BASISREGISTRATIE (NIET GECERTIFICEERD).ICR COACHINGSBEDRIJF - ORGANISATIE | BASISREGISTRATIE - NIET GECERTIFICEERD.F-V-MEDIATION-FRANK-ROELEN.2019-01-01.4HPBMV 2025-01-01

Contact Buro Pontifex

  • How can i help you