Huijben Mediation & Advies | Wannes Huijben

Huijben Mediation & Advies | Wannes Huijben
Huijben Mediation & Advies | Wannes Huijben

Postal Address
Afghanistan

Visiting Address
Merewade Praktijkschool, Merwedekanaal, Haarwijk, Gorinchem, South Holland, Netherlands, 4206BK, Netherlands

T: +31(0)622111332
M: +31(0)622111332
Description
Hoe werk ik?

NEEM CONTACT OP
IK GA AAN DE SLAG
WE MAKEN EEN AFSPRAAK

1) U neemt contact op via 06 22 111 332 of via de knop contact op de website of via info@huijbenmediation.nl. Bellen is de snelste manier! Als ik niet direct op kan nemen, bel ik u zo snel mogelijk terug.

2) U legt kort uit waarvoor u belt of noteert dit kort en bondig. Ik heb daarna contact met u en de andere partij om de kern te verifiëren of zijn/haar versie te horen. Verder bespreken we alles samen met elkaar aan tafel.

3) U plant samen binnen zeer korte termijn een gratis kennismakingsgesprek met mij bij u thuis! Dit is de snelste manier, want soms kan dit al dezelfde dag, of als u wilt in de avond of in het weekend.

Bij behoefte kan ik ook zorgen voor een lokatie in uw regio om daar verder te praten, als een neutrale plek gewenst is. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar kennen en zal ik kort wat delen wat ik voor u kan betekenen. Daarna geef ik uitleg over het eventuele verdere proces, de spelregels van mediation, uw en mijn rol en natuurlijk de kosten.Omdat mediation maatwerk is en afhangt van uw wensen, de subsidie afhangt van uw eventuele verzekering, uw inkomen en vermogen, zullen we dit dan open bespreken en weet u direct waar u op kunt rekenen.

Ik heb een vast honorarium (lees: uurtarief) maar bij scheidingen en langere zakelijke trajecten ook voordelige pakketprijzen. Ook geldt er korting voor pre-mediation zodat u vroegtijdig tegen een lager tarief al geholpen wordt. Check of u rechtsbijstandverzekering mediation dekt of op: rechtsbijstand.nl of u aanspraak maakt op subsidie. Als u wilt kan ik dit laatste ook gratis voor u controleren.

4) Na dit gratis kennismakingsgesprek besluit u beiden of u verder wilt met de (pre-)mediation.
Vaak is het mogelijk om direct door te gaan met de mediation. U spreekt af hoe de kosten worden verdeeld (vaak 50-50) en tekent de mediation-overeenkomst en eventueel tekent u ook voor geheimhouding.

5) Mediationgesprekken volgen. Gemiddeld hebben we 3-5 gesprekken en vaak is alles in enkele weken afgerond met een goed resultaat.

6) Eventueel opmaken van een vaststellingsovereenkomst door de mediator (bij scheiding moeten er meer zaken worden opgemaakt, zoals een echtscheidingsconvenant, evt. ouderschapsplan, alimentatieberekeningen, overige financiële zaken, enz..)

7) Afrondend gesprek met eventueel doornemen van de vaststellingsovereenkomst en overige zaken waarna u samen kunt tekenen.

*Bij een scheiding heb ik extra oog voor uw kinderen en overige relevante dingen die er spelen. Ook volgen er bij elke scheiding nog juridische stappen voor alles definitief is, die ik graag mondeling toelicht.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HUIJBEN-MEDIATION-ADVIES-WANNES-HUIJBEN.2020-01-15.KZIIV3 2026-01-01

Contact Huijben Mediation & Advies | Wannes Huijben

  • How can i help you