Hypnotherapie040 | Annet Schottert

Hypnotherapie040 | Annet Schottert
Hypnotherapie040 | Annet Schottert

Postal Address
Kon. Wilhelminalaan 69
NL 5583 AL Waalre
Netherlands

Visiting Address
69, Koningin Wilhelminalaan, Aalst, Waalre, North Brabant, Netherlands, 5583 AL, Netherlands

T: +31(0)6 2819 0197
M: +31(0)6 2819 0197
Description
Pijn, hypnose en een positieve levensverandering
Door chronische pijnklachten kwam ik, na een zoektocht van 17 jaar, in aanraking met hypnose. Ik ontdekte de kracht van de geest en het potentieel van het onderbewuste. Het roer ging om en ik besloot me om te scholen tot praktiserend OMNI hypnotherapeut.

Van negatieve naar positieve gedachten
“A negative mind will never give you a positive life”. Onbewuste negatieve gedachten, gedragspatronen, gewoonten, belemmeringen, emoties en pijn zorgen ervoor dat je niet tot een positieve levenshouding komt. Met mijn opgedane kennis over de wisselwerking tussen lichaam en geest begeleid ik je op veel gebieden in hypnose zodat ook jij je leven positief kunt veranderen.

Pijnreductie
Pijn heeft mijn speciale interesse omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel impact het op je leven heeft. Ik voelde me soms buiten de maatschappij staan. “Leer er maar mee leven” was de boodschap. Iets wat ik niet kon accepteren. Pijnreductie is in bijna alle gevallen mogelijk en soms is pijn met hypnose zelfs helemaal oplosbaar.

Opereren met hypnose
Tijdens mijn opleiding tot internationaal gecertificeerd OMNI hypnotherapeut, zag ik een bijzonder filmpje uit de jaren ’50. Een filmpje waar ik met open mond naar heb zitten kijken. Een gynaecoloog haalde door middel van een keizersnede zonder narcose of ruggenprik enkel met hypnose een baby ter wereld. De moeder lag tijdens de keizersnede zonder pijn te zingen in de verloskamer! De tranen sprongen in mijn ogen, zo mooi was dit om te zien. Sindsdien ben ik echt “verslaafd” aan de ongekende mogelijkheden van hypnose. Binnenkort kan ik je ook begeleiden om (bijna) pijnloos te bevallen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden of voordelen van een operatie zonder narcose? Neem gerust contact met me op!

Blijven ontwikkelen
Nog steeds volg ik regelmatig allerlei masterclasses en opleidingen om alle mogelijkheden van hypnose te ontdekken. De combinatie met mijn werk bij sociale onderneming De Liefdesdokter, waar ik leer over liefdevolle verbinding met mezelf en anderen, maakt dat ik je begeleid vanuit een liefdevol hart.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HYPNOTHERAPIE040-ANNET-SCHOTTERT.2018-01-01.5T5L8N 2025-01-01

Contact Hypnotherapie040 | Annet Schottert

  • How can i help you