Ikbemiddel Mediator| Françoise Kösters

Ikbemiddel Mediator| Françoise Kösters
Ikbemiddel Mediator| Françoise Kösters

Postal Address
Roggestraat 135
7311 CC Apeldoorn
Netherlands

Visiting Address
Roggestraat 44 7311CC Apeldoorn, Gelderland, Nederland

T: +31655733678
M: +31655733678
Description
Ik bemiddel

Ikbemiddel houdt zich bezig met conflict mediation op zakelijk- en persoonlijk gebied. Ikbemiddel richt zich o.a. op huwelijksproblemen, burnout, werkgever-werknemer problemen of conflicten op de werkvloer. Uiteraard wordt per conflict bekeken welk traject we ingaan.

Bemiddeling, mediation of coaching

Als bemiddelaar sta ik tussen partijen om ze tot elkaar te brengen, en daarbij ben ik ook onderdeel van het proces. Bij mediation ben ik als mediator neutraal, dat wil zeggen dat ik onpartijdig ben en dat de partijen het conflict uiteindelijk zelf oplossen. Als coach begeleid ik je tijdens een conflict met jou als persoon, bijvoorbeeld bij een burnout, een conflict op de werkvloer of wanneer je van baan wil wisselen.

Voor eventuele juridische aspecten werk ik nauw samen met advocaten die gespecialiseerd zijn in arbeids-, familie- en ondernemingsrecht.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).IKBEMIDDEL-FRANCOISE-KöSTERS.2021-01-01.L8EC1H 2027-01-01

Contact Ikbemiddel Mediator| Françoise Kösters

  • How can i help you