Innerlijke familie opleidingen en trainingen

Innerlijke familie opleidingen en trainingen
Innerlijke familie opleidingen en trainingen

Postal Address
Eemstraat 15a
3741 AB Baarn
Netherlands

Visiting Address
15 A, Eemstraat, Baarn, Baarn, 3741AB, Utrecht, The Netherlands

T: +31(0)650214987
M: +31(0)650214987
Description
WAT IS EEN INNERLIJKE FAMILIE?
Iedereen heeft een innerlijke familie. De kunst is deze familieleden te leren kennen en zo goed mogelijk met elkaar te laten samenwerken. Op die manier haal je het beste uit jezelf en anderen.

WAT KAN DE INNERLIJKE FAMILIE VOOR JOU BETEKENEN?
Veel mensen zoeken naar een meer passende verbinding met zichzelf en anderen. Als je aan de slag gaat met jouw Innerlijke Familie ga je zien, begrijpen en waarderen hoe mensen in elkaar zitten: jijzelf en de mensen met wie je leeft en werkt. Dit begrip maakt het vaak makkelijker om verschillen te overbruggen en er samen iets van te maken.

Door jezelf en anderen op deze nieuwe manier te bekijken zie je sneller kansen. Verandering van perspectief biedt perspectief!

De Innerlijke Familie biedt een gemeenschappelijke taal en metafoor om lastige onderwerpen samen te bespreken en oplossingen te zien.
Ben je coach, (hr)adviseur of manager, therapeut of trainer? Met welke doelgroep je ook werkt, als professional zie je door de bril van de Innerlijke Familie snel wat er speelt bij anderen en hoe je dit kunt benaderen. Wij zijn er voor jou om met ons gedachtengoed jouw werk te ondersteunen. Of je nu een kapstok-model zoekt of wat extra bagage voor in je toolkit: je bent van harte welkom!

Benieuwd? Kom eens kennismaken met jouw Innerlijke Familie op de gratis workshop die Arienne Klijn geeft! De workshop legt in korte tijd de basis van de Schilden van je Innerlijke Familie uit. Vaak laten deelnemers ons weten dat zij na deze workshop direct het gevoel hebben dat ze situaties uit hun leven beter begrijpen. En dat ze beter weten hoe ze die kunnen aanpakken.

Als je enthousiast bent geworden kun je de methode leren in de opleiding en diverse trainingen en workshops. Of leren de Innerlijke Familie Drijfverentest te gebruiken om jouw cliƫnten een dieper zicht op zichzelf te geven.

Wil je nog meer uit je eigen mogelijkheden halen om anderen te inspireren en op een dieper niveau zingeving te vinden? Dan is het Pad van de Warrior misschien voor jou.

Certificates

Name Number Valid till
ICR accredited training provider Accredited training provider ICR.ACCREDITED TRAINING PROVIDER.ICR ACCREDITED TRAINING PROVIDER.INNERLIJKE-FAMILIE-OPLEIDINGEN-EN-TRAININGEN.2020-12-01.GASLQ3 2025-01-01

Contact Innerlijke familie opleidingen en trainingen

  • How can i help you