JSC Coaching | Jessica Groot

JSC Coaching | Jessica Groot
JSC Coaching | Jessica Groot

Postal Address
Gijsbrecht van Amstelstraat 98a
1214 BB Hilversum
Netherlands

Visiting Address
98A, Gijsbrecht van Amstelstraat, Hilversum, North Holland, Netherlands, 1214BB, Netherlands

T: +31(0)623951305
M: +31(0)623951305
Description
Coaching is voor iedereen. Ook voor jou! Met welke hulpvraag je ook zit. Je bent op zoek naar antwoorden en hoe je deze antwoorden positief kan benutten.

Wil je inzicht in jouw loopbaan? Heb je last van stress? Ga je met tegenzin naar je werk? Wil je weten welke functie er bij jou past? Samen met een coach op zoek gaan naar je antwoorden, dat zou heel normaal moeten zijn. Het is werken aan je eigen ontwikkeling en welke keuzes er voor jou bij passen. Meer (in)zicht in je eigen twijfels. Waar komen deze vandaan en hoe je kun je deze juist positief inzetten. Wie wil dat nu niet?

Voor bedrijven is coaching een aanvullend instrument om de ontwikkeling van medewerkers te stimulerenen en te koppelen aan duurzame inzetbaarheid. Door preventief met coaching aan de slag te gaan ervaar je meer tevreden medewerkers. Dit draagt bij aan verlaging van verzuim en stress/burn-out klachten.

Graag kom ik met je in contact hoe coaching ingezet kan worden bij jou bedrijf.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).JSC-COACHING-JESSICA-GROOT.2022-06-01.QEQMUT 2024-01-01

Contact JSC Coaching | Jessica Groot

  • How can i help you