LHBTI Mediation | Kim Smienk

LHBTI Mediation | Kim Smienk
LHBTI Mediation | Kim Smienk

Postal Address
Afghanistan

Visiting Address
Binnenstad, Utrecht, Netherlands, 3512 JE, Netherlands

T: + 31 (0) 6 112 72 122
M: + 31 (0) 6 112 72 122
Description
Over LHBTI Mediation

Mijn naam is Kim Smienk. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Universiteit Utrecht. Oftewel: ik ben meester in de rechten. Mijn juridische opleiding geeft mij een stevige basis voor het maken van uw overeenkomsten en afspraken. Daarbij ben ik mediator, gespecialiseerd in Familiemediation.

De Leidse Rechtswinkel
Mijn affiniteit met mediation en familierecht is in 2013 ontstaan toen ik spreekuren hield op de Leidse Rechtswinkel en ik mijn cliënten adviseerde over hun juridische positie ten aanzien van het familierecht. Hier leerde ik dat LHBTI’ers met andere rechtsregels te maken krijgen dan de ‘man+vrouw’-stellen. Dit bracht mij op het idee van ‘LBHTI Mediation & Familierecht’.

Bestuur COC Midden-Nederland
Sinds april 2018 maak ik deel uit van het bestuur van COC Midden-Nederland waar ik me bezighoud met de integratie van de belangen van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transpersonen en interseks personen (LHBTI’s) in de regio Midden-Nederland. Vanwege mijn functie bij COC Midden-Nederland kom ik dagelijks in aanraking met LHBTI en sta ik midden in deze doelgroep. Dit maakt mij zeer betrokken en toegankelijk voor mijn cliënten.

Ik geloof sterk in de autonomie van mijn cliënten en zal mij tijdens mijn gesprekken altijd neutraal en onpartijdig opstellen.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.LHBTI-MEDIATION-KIM-SMIENK.2019-01-01.LPZU7B 2025-01-01

Contact LHBTI Mediation | Kim Smienk

  • How can i help you