Mediasi | Mediation & Training

Mediasi | Mediation & Training
Mediasi | Mediation & Training

Postal Address
Gebrande Hoefstraat 33
4715 PP Rucphen
Netherlands

Visiting Address
33, Gebrande Hoefstraat, Rucphen, North Brabant, Netherlands, 4715PP, The Netherlands

T: +31 76 7002 181
F: +31 848 315 942
M: +31 651 391 009
Description
Mediation is de beste, snelste en goedkoopste weg naar een duurzaam resultaat!
Waar mensen zijn, zijn conflicten. Door conflicten kunnen zakelijke- en privérelaties ernstig verstoord raken. Als mensen in de toekomst nog een relatie met elkaar willen of moeten hebben, is het dan ook belangrijk om een conflict goed op te lossen.

Duurzaam
De beste oplossing voor conflictoplossing is mediation. Bij mediation begeleidt een neutrale en onpartijdige mediator de communicatie en het proces waarin partijen zelf tot een oplossing komen. Juist omdat partijen hun eigen oplossing verzinnen, kunnen ze ook in de toekomst weer met elkaar verder. Ervaringscijfers geven aan dat ruim 80% van de mediations succesvol worden afgerond.

Ons aanbod
Bij Mediasi kunt u terecht voor arbeidsmediation, zakelijke mediation, echtscheidingsmediation en family mediation, zowel face2face als online. Financiële vraagstukken maken veelal onderdeel uit van de situatie en vergen gedegen kennis van zaken. Onze financieel expert kan u bijstaan om inzicht te verkrijgen in (complexe) financiële posities en kan u begeleiden in de afwikkeling van deze vraagstukken. Met een advocate werken wij nauw samen voor de juridische ondersteuning en afhandeling.


Wij zijn zo blij dat we voor mediation gekozen hebben! In ieder geval kunnen we nu als ouders nog goed samen door één deur...

Kwaliteit
U bent verzekerd van de inzet van ervaren, professionele MfN Registermediators voor arbeidszaken en zakelijke geschillen en van MfN Familiemediators voor (echt-)scheidingen en overige familiezaken. Mediasi is door zowel MfN als door International ADR-Register erkend als opleidingsinstituut. Uitsluitend MfN erkende mediationopleidingen geven toegang tot het MfN Register als MfN registermediator.

Contact
Wij staan voor integriteit, maatwerk en een praktische aanpak. Bel of mail en maak geheel vrijblijvend kennis met onze organisatie en werkwijze.

Certified practitioners within this company

Name
Erik Klein

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.MEDIASI-MEDIATION-TRAINING.2015-01-01.4E5M0B 2025-01-01

Contact Mediasi | Mediation & Training

  • How can i help you