mi4you2 - Ingrid Stevens

mi4you2 - Ingrid Stevens
mi4you2 - Ingrid Stevens

Postal Address
Burgemeester Strubenweg 48
9761EW Eelde
Netherlands

Visiting Address
48, Burgemeester Strubenweg, Zuideind, Eelde, Tynaarlo, Drenthe, Netherlands, 9761EW, The Netherlands

T: +31(0)628863612
M: +31(0)628863612
Description
Mijn naam is Ingrid Stevens, je mediator bij mi4you2.

Na zelf twee scheidingen te hebben meegemaakt, heb ik kunnen ervaren hoe moeilijk dat is en hoe belangrijk het is om hierbij goede begeleiding te krijgen!

Beide keren heb ik afscheid moeten nemen van een partner door een slechte verstandhouding, onze wegen sloten niet meer op elkaar aan.

De scheidingen zelf verliepen redelijk vlot, maar daarna ontstonden er regelmatig conflicten, vooral waar het onze kinderen betrof. Ook het verlies van mijn ‘bonuskinderen’ viel me zwaar. Een mediationtraject had achteraf bezien veel leed kunnen voorkomen. Zeker wanneer er meer aandacht was geweest voor het verbeteren van de verstandhouding tussen mij en mijn ex-partner. Door deze ervaringen ben ik, na het eerst behalen van kennis en ervaring op het gebied van coaching, me gaan richten op mediation. Met succes heb ik deze studies afgerond.

Het afscheid nemen van een partner, waar je jarenlang lief en leed mee gedeeld hebt, is een beslissing die heel zwaar weegt. En ik heb mogen zien hoe belangrijk mediation is en helpt om op een goede en respectvolle manier uit elkaar gaan. Niet alleen voor jezelf en je ex-partner, maar zeker ook voor de kinderen en de omgeving. Het verwerken van het verdriet wordt op die manier wat minder zwaar.

Mijn missie is om mensen in vergelijkbare situaties te mogen bijstaan in het herstellen en/of goed afronden van hun relatie, waardoor de schade beperkt kan worden. Ik gun dat iedereen.

Mi4you2 werkt in de regio Noord Nederland, te weten de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Meer weten? Bel vrijblijvend 06-2886 3612.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.MI4YOU2-INGRID-STEVENS.2020-12-01.WUI7HS 2026-01-01

Contact mi4you2 - Ingrid Stevens

  • How can i help you