Ombra Della Terra | Paola Pisu

Ombra Della Terra | Paola Pisu
Ombra Della Terra | Paola Pisu

Postal Address
Assendorperdijk 98
8012 EJ Zwolle
Netherlands

Visiting Address
Oude Oever 1, Dalfsen, Nederland

T: +31(0)6 14162835
M: +31(0)6 14162835
Description
Ombra della Terra is ‘de aanbieder’ van (maatwerk)trainingen en -workshops voor zakelijke ontwikkeling en professionalisering. En de eerste in Nederland die de grote voordelen van hypnotherapie onderdeel maakt van coachtrajecten om sneller en op dieper niveau resultaten te bereiken.

Hypno-Coaching en Hypnotherapie

Het mooie van Hypno-Coaching & Therapie is dat er gemiddeld veel minder sessies nodig zijn dan bij klassieke vormen van coaching. Een vernieuwing die past bij deze tijd en ‘de vraag’ van vandaag. Na jarenlang op klassieke wijze coaching en counselingtrajecten uitgevoerd te hebben, is hypnose een geweldige aanvulling op mijn coach/counselingstools.

Onderbewuste
Bij klassieke vormen van trainen en coachen zijn herhalings- en andere beinvloedingsvormen de sleutel om het brein nieuwe neurlogische verbindingen aan te laten maken. Dat betekent dat het relatief lang duurt om de ‘software’ in het onderbewuste deel van het brein te herprogrammeren. Via hypnose is het mogelijk de software, in samenwerking met de hypnee, sneller te herschrijven. Aan het begin van de eerste sessie word je precies uitgelegd hoe dit in z’n werk gaat.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.OMBRA-DELLA-TERRA-PAOLA-PISU.2020-08-01.SKXFL8 2026-01-01

Contact Ombra Della Terra | Paola Pisu

  • How can i help you