PUUR Coaching met Paarden - Kitty

PUUR Coaching met Paarden - Kitty
PUUR Coaching met Paarden - Kitty

Postal Address
Westdijk 14
4451 RD Heinkenszand
Netherlands

Visiting Address
14, Westdijk, Het Oudeland, Heinkenszand, Borsele, Zeeland, Netherlands, 4451RD, Netherlands

T: +31 (0)6 46 74 43 88
M: +31 (0)6 46 74 43 88
Description
MIJN AANPAK
“Wees zuiver en helder, jij bent het raam waardoor je naar de wereld kijkt”

Zonder oordeel, maar met een open blik; dat is hoe we samen aan de slag gaan om de kern van het probleem boven water te krijgen. De methoden die ik gebruik zijn gemaakt om jou helderheid en duidelijkheid te geven. Dit doe ik voornamelijk door middel van praktische tips, maar ook door je zelf aan de gang te laten gaan met vraagstukken, van klein tot groot.

Met grote stappen snel thuis zijn bestaat niet. Het zijn juist de kleine inzichten die ervoor zorgen dat de stappen richting jouw doel en jouw geluk steeds daadkrachtiger worden. Ik ben er om je te ondersteunen en je te laten zien in welke patronen je terugvalt. Met een directe aanpak, waarbij humor ook zeker geen onbekende is, help ik jou groeien.

​Mensen laten groeien, met behulp van mijn paarden, daar ligt mijn passie.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.PUUR-COACHING-MET-PAARDEN-KITTY.2021-11-01.GGSIRI 2027-01-01

Contact PUUR Coaching met Paarden - Kitty

  • How can i help you