SKETCH-kindercoach / Praktijk SKETCH | Natasja Pullens van Eggelen

SKETCH-kindercoach / Praktijk SKETCH | Natasja Pullens van Eggelen
SKETCH-kindercoach / Praktijk SKETCH | Natasja Pullens van Eggelen

Postal Address
Schout Lieshoutstraat 40
5251 TP Vlijmen
Netherlands

Visiting Address
40, Schout Lieshoutstraat, Vijfhoeven, Vlijmen, Heusden, North Brabant, Netherlands, 5251TP, The Netherlands

T: +31 (0) 651927413
M: +31 (0) 651927413
Description
Ik ben Natasja Pullens, getrouwd, moeder van 4 kinderen en eigenaar van deze praktijk. Praktijk SKETCH biedt advies en begeleiding voor zowel kind, ouders als leerkracht/school en daarnaast ook het aanbod van het Zandkastelenprogramma ® voor kinderen (4-16 jaar) die te maken krijgen met een scheiding.

SKETCH biedt kortdurende (ca 4-6) coachingstrajecten aan voor basisschoolleerlingen / pubers. Het analyseren van kindertekeningen kan hierbij worden ingezet.

In samenwerking met SLIM assessments (Breda) bied ik ontwikkelassessments aan voor leerkrachten met een eventueel aanvullend coachingstraject. Ik ben tevens gecertificeerd beeldbegeleider, wat op verzoek ingezet kan worden.

De naam SKETCH komt van het Engelse woord “schetsen”. Door samen de situatie te schetsen bepalen we wat de ondersteuningsvraag is, waar er kansen en uitdagingen liggen en waar er belemmeringen zijn. Het schetsen van de situatie maakt het voor iedereen helder waar we aan gaan werken. Dit zal gedurende het coachingstraject telkens weer terugkomen om te bepalen waar we staan en wat we nog willen bereiken.

SKETCH staat eveneens voor : Supporting – Kids – Embracing – Their – Challenges. Dit betekent dat ik de kinderen (of ouders en leerkracht/school) ondersteun bij het “omarmen” van hun uitdagingen. We gaan samen de uitdaging aan en dus ook direct praktisch aan de slag.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ICR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.SKETCH-KINDERCOACH-PRAKTIJK-SKETCH-NATASJA-PULLENS-VAN-EGGELEN.2018-07-01.3E5N6J 2024-01-01

Contact SKETCH-kindercoach / Praktijk SKETCH | Natasja Pullens van Eggelen

  • How can i help you