Talent2Use - Wilma Hanskamp

Talent2Use - Wilma Hanskamp
Talent2Use - Wilma Hanskamp

Postal Address
Veldzichtstraat 8
3731 GH De Bilt
Netherlands

Visiting Address
De Bilt, Utrecht, Netherlands

T: +31(0)657573873
M: +31(0)657573873
Description
PROFESSIONEEL ZAKEN DOEN MET EEN PERSOONLIJKE TOUCH!

Met Talent2Use houd ik me zich bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van verandering, organisatie ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit vanuit de overtuiging dat als je dat doet waar je goed in bent en vanuit je talent leeft en werkt, je veel succesvoller bent. Dat heeft direct effect op de organisatie waarin wordt gewerkt. En het leidt tot een betekenisvoller, zinvoller, plezieriger en gelukkiger leven. De visie van Talent2Use is om als verbindende schakel het (individueel) bewustzijn van individuen en organisaties te vergroten. De kracht zit in de binnenste kern. Om daarbij te komen is het ontwikkelen van bewustzijn essentieel.

Met Talent2Use ondersteun ik zowel individuen als organisaties bij het identificeren, ontwikkelen en gebruiken van persoonlijk talent vanuit deze kern. Vervolgens is het een relatief eenvoudige stap om (meer) verantwoordelijkheid te nemen wat leidt tot meer betekenis, plezier en succes in je werk en in je leven. Dit leidt uiteindelijk tot meer succes in organisaties. Interesse gewekt? Neem contact op voor een persoonlijk gesprek!

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).TALENT2USE-WILMA-HANSKAMP.2022-02-01.SFENTD 2028-01-01

Contact Talent2Use - Wilma Hanskamp

  • How can i help you