J-a-n | Jan Werkhoven MBA

J-a-n | Jan Werkhoven MBA
J-a-n | Jan Werkhoven MBA

Postal Address
Duistervoordseweg 76
NL 7391 CH Twello
Netherlands

Visiting Address
102, Duistervoordseweg, Twello, Voorst, Gelderland, Netherlands, 7391CH, The Netherlands

T: +31(0)571276832
M: +31(0)6 4869 0556
Description
Zakelijk Coach
Als vijfjarige jongen droomde ik ervan om Wegenwachter te worden. Als een superheld in een leren pak op een gele motor gestrande mensen te hulp schieten, wat kon er mooier zijn dan dat? Nu, vele jaren later, staat er 'zakelijk mentor/coach' onder mijn naam. Toch voel ik mij wel degelijk een Wegenwachter.
Zoals de wereld continu in beweging is en altijd verandert, blijf ik mijn hele leven bewegen. Mijn ambitie om altijd te blijven leren en mijn nieuwsgierigheid, lef en passie brachten me overal en nergens. De rode draad in mijn carrière? Verandering en de gevolgen daarvan voor mensen. Met de blik op de toekomst gericht pakte ik vele projecten aan, waarbij er veelal een grote verandering moest plaatsvinden. Een verandering in denken, een verandering van patronen. Zeker vandaag de dag is verandering en verduurzaming onvermijdelijk in het streven naar een betere wereld.
Hoewel verandering vaak weerstand oproept en resulteert in spanning en stress, buig ik die negatieve energie graag om tot iets positiefs. Wanneer motivatie ontbreekt of werkgever en werknemer tegenover elkaar komen te staan, schiet ik te hulp. Als zakelijk mentor/coach ga ik daarbij een stapje verder dan een coach. Juist de aandacht voor mensen en persoonlijke kwaliteiten staan centraal. Als zakelijk mentor/coach los ik geen problemen op, maar bied ik wel de handvatten daarvoor.
Hoe? Door perspectieven te kantelen, door onopgemerkte kansen te zien, door kwaliteiten te belichten, door te inspireren, door mijn kennis en ervaring te delen. Ik wijs niet met vingers, want blijven hangen in het verleden is zinloos. Ik luister zonder vooroordeel en kijk vooruit, naar de toekomst. Ben je gestrand als mens of als organisatie? Ik ga graag een betekenisvolle relatie aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarmee help ik een ieder opnieuw op weg, om de reis dan zelf weer vol zelfvertrouwen te kunnen vervolgen. Het leren pak en de gele motor ontbreken, maar ik sta toch als een Wegenwachter klaar om te helpen in nood.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.ICR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.TISSOT-HOLDING-BV.2013-05-01.1J4V9S N/A

Contact J-a-n | Jan Werkhoven MBA

  • How can i help you