Uppruna Therapie - Coaching - Training | Mandy Mols

Uppruna Therapie - Coaching - Training | Mandy Mols
Uppruna Therapie - Coaching - Training | Mandy Mols

Postal Address
Ulicotenseweg 30
4861 RT Chaam
Netherlands

Visiting Address
Ulicotenseweg 30, Chaam, Alphen-Chaam, North Brabant, Netherlands, 4861 RT, Netherlands

T: +31(0)622484552
M: +31(0)622484552
Description
Coaching met paarden
Wat is coaching met paarden en hoe werkt het? En is het eigenlijk wel iets voor mij? De impact van een non-verbale boodschap van een paard is vaak onuitwisbaar. Coaching met paarden is breed inzetbaar zowel voor jong, wat ouder, individueel en in teamverband.

Systemische therapie
Wat zijn de principes van systemisch werken en een familieopstelling? En hoe werkt dit? Door middel van een opstelling help ik je inzicht te krijgen in verborgen relaties tussen familieleden en de mogelijke patronen te herkennen en indien mogelijk ook weg te nemen.

Psychosociale therapie
Als psychosociaal therapeut kan ik iemand mee op reis nemen, de helpende en coachende hand reiken maar vooral samen op zoek gaan naar de onderliggende oorzaken en beginselen van jouw hulpvraag.

Team coaching
Een eigen vraagstuk neerleggen tussen en bij de paarden geeft een antwoord op wat nodig is voor het geheel. waar is behoefte aan in uw team, het bestuur, het management, de maatschap of het wijkteam?

Wandel coaching
Wil jij weer in je kracht komen, rust en bezinning in drukke tijden, een moment van reflectie naar jezelf, weten waar je nu staat? De natuur weerspiegelt wat er in ons leeft en als coach wandel ik graag met je mee.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).UPPRUNA-THERAPIE-COACHING-TRAINING-MANDY-MOLS.2022-10-01.ICWGWX 2028-01-01

Contact Uppruna Therapie - Coaching - Training | Mandy Mols

  • How can i help you