Van Lierop en Partners | Willem van Lierop

Van Lierop en Partners | Willem van Lierop
Van Lierop en Partners | Willem van Lierop

Postal Address
P.O. Box 70
NL 5250 AB Vlijmen
Netherlands

Visiting Address
3A, Haarsteegsestraat, Haarsteeg, Heusden, North Brabant, Netherlands, 5254 JN, Netherlands

T: +31(0)73 511 9138
Description
Over ons
Wij (van Lierop en Partners) zijn uw adres voor al uw financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Al onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Onze adviseurs maken werk van een goed advies en dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Op de pagina van onze medewerkers kunt u zien over welke vakdiploma's onze betreffende adviseurs beschikken.

Wat doen wij voor u

Wij behartigen uw belangen op het gebied van allerlei financiële diensten. Dit begint, bijvoorbeeld, op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke verzekeringsmaatschappij voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen:

*Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
*Wij zorgen voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling.
*Wij nemen de tijd om ons in uw persoonlijke situatie en wensen te verdiepen.
*Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en financiële zaken.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.VAN-LIEROP-EN-PARTNERS-WILLEM-VAN-LIEROP.2018-01-01.8A7Z8D 2025-01-01

Contact Van Lierop en Partners | Willem van Lierop

  • How can i help you