Veerkracht Counseling & Therapie | hypnotherapeut Corrie van Pinxteren - de Veer

Veerkracht Counseling & Therapie | hypnotherapeut Corrie van Pinxteren - de Veer
Veerkracht Counseling & Therapie | hypnotherapeut Corrie van Pinxteren - de Veer

Postal Address
Laar 53 A
NL 5388 HC Nistelrode
Netherlands

Visiting Address
53a, Laar, Nistelrode, Bernheze, North Brabant, Netherlands, 5388 HC, Netherlands

T: +31(0)412 613 103
Description
Veerkracht Counseling & Therapie | IHR register-hypnotherapeut Corrie van Pinxteren - de Veer

Welkom bij Veerkracht Counseling & Therapie
Wij bieden u op een vertrouwelijke manier hulp bij persoonlijke problemen.

UW THERAPEUT

Mijn naam is Corrie van Pinxteren (geb.1963). Ik ben gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH) gespecialiseerd in behandeling van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen. Bij mij kunt u om hulp vragen voor vrijwel alle aspecten van uw geestelijke gezondheid. Ik heb veel ervaring met de behandeling van diverse problemen van zowel kinderen als volwassenen.

In mijn verleden had ik als tandartsassistente vele jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van angstige patiënten. Met een groot empathisch vermogen en een ontspannen, persoonlijke benaderingswijze help ik veel van deze patiënten hun angst te beheersen. Toen ik zelf in aanraking kwam met hypnotherapie was ik meteen enthousiast, dit is de manier om mensen met hun angsten te helpen en de angst definitief achter zich te laten. De kracht die hypnose heeft en de voldoening die ik hieruit haal, maakt dat ik graag mensen wil helpen.

Naast mijn baan, ben ik getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. In mijn vrije tijd zing ik en houd ik van koken. Van mij kunt u verwachten dat ik uw probleem persoonlijk en vertrouwelijk ga behandelen. Ik respecteert de privacy van mijn cliënten en zal met informatie die tijdens het werk wordt verkregen op een integere en ethische wijze omgaan.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).VEERKRACHT-COUNSELING-THERAPIE-HYPNOTHERAPEUT-CORRIE-VAN-PINXTEREN-DE-VEER.2022-01-01.SBSGHL 2028-01-01

Contact Veerkracht Counseling & Therapie | hypnotherapeut Corrie van Pinxteren - de Veer

  • How can i help you