Wolderwijd Juristen | Jeroen Kaspers

Wolderwijd Juristen |  Jeroen Kaspers
Wolderwijd Juristen | Jeroen Kaspers

Postal Address
Gildenveld 5
NL 3892 DC Zeewolde
Netherlands

Visiting Address
7, Gildenveld, Zeewolde, Flevoland, Netherlands, 3892DC, Netherlands

T: +31(0)365227007
Description
Goedkoop juridisch advies en rechtshulp
Bent u op zoek naar een jurist om u te adviseren of bij te staan in een gerechtelijke procedure? Dan bent u bij Wolderwijd aan het juiste adres. Ondernemers en particulieren kiezen Wolderwijd vanwege de kantoorfilosofie en het eerlijke prijskaartje. Toegankelijkheid én een eerlijk tarief staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. Zo kunt u met ons chatten, vrijblijvend bellen, een e-mail sturen of gewoon langskomen op ons gratis inloop spreekuur.

Bij Wolderwijd onderscheiden we ons op een aantal vlakken duidelijk van de gemiddelde advocaat. Zo vinden wij het heel belangrijk om bereikbaar en toegankelijk te zijn. Dit uit zich in onze manier van communiceren en in ons scherpe uurtarief. Wij vinden het niet interessant om met dure woorden te spreken. We vinden het veel belangrijker dat u in begrijpelijke taal wordt geadviseerd. Onze juristen gaan dan ook altijd tot het uiterste om uw juridische vragen zo simpel en praktisch mogelijk te beantwoorden. Verder vinden we het ook erg belangrijk dat u eerlijk advies krijgt over de (on)mogelijkheden in uw zaak. Ook als uw kansen minder goed liggen zullen onze juristen u dit dus vertellen. Dit geldt overigens ook voor wat betreft de kosten van uw zaak. Niets is zo vervelend om achteraf geconfronteerd te worden met kosten waar u niet op had gerekend. Dit willen wij voorkomen. Onze tarieven staan daarom gewoon op onze website vermeld en wij spreken op voorhand met u af wat de te verwachten kosten van uw zaak zijn. We bespreken bovendien met u wat de mogelijkheden zijn om de juridische kosten die u maakt te verhalen op de wederpartij. Het is dan aan u om vervolgens te bepalen of u met ons juristenkantoor in zee wilt gaan.

jurist
Dat onze juristen goed zijn hoeft u niet van ons te geloven. Wij laten u graag overtuigen door onze cliënten zelf. Bekijk hiervoor eens ons 'klanten vertellen profiel' en merk op dat onze dienstverlening wordt beoordeeld met een 8,9 gemiddeld. Zoekt u dus kwalitatieve juridische ondersteuning op het gebied van het arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht of huurrecht? Raadpleeg dan snel een jurist en ervaar wat vele anderen reeds voor u ervaarden.

Jurist in heel Nederland
Ons juristenkantoor is gevestigd in het midden van het land. Dit biedt ons de mogelijkheid om in heel Nederland onze rechtshulp aan te bieden. Wolderwijd is van mening dat goede rechtshulp voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dit uit zich in onze manier van communiceren: laagdrempelig en to the point. Tevens uit dat zich in onze tarieven: scherpe eerlijke tarieven en geen bedekte kosten. Goede rechtshulp zou namelijk geen kapitalen hoeven kosten.

Wolderwijd Juristen gaat ver om haar dienstverlening op uw zaak aan te passen. We zijn ervan overtuigd dat we pas echt recht doen aan uw zaak door soms verder te gaan dan het bieden van juridische hulp. Wij denken in oplossingen voor uw zaak. We zijn in staat om door de juridische kaders heen te kijken wanneer dit nodig is. Op deze manier bieden wij u (rechts)hulp op maat aan, die de juridische wereld soms overschrijdt.

Bent u dus op zoek naar een goede jurist die u van dienst kan zijn op één van onze rechtsgebieden? Aarzel dan niet maar neem contact op met onze juristen. Wij staan garant voor goede, betaalbare rechtshulp en staan u bij in en buiten de rechtszaal.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ADR.ICR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.WOLDERWIJD-JURISTEN-JEROEN-KASPERS.2018-08-01.4B3P7O N/A

Contact Wolderwijd Juristen | Jeroen Kaspers

  • How can i help you