K.M.D. (Karlijn) van Opdorp

 K.M.D. (Karlijn) van Opdorp
K.M.D. (Karlijn) van Opdorp
Description
Op één lijn | ADR register conflictcoach, (familie) mediator & onderhandelaar Karlijn van Opdorp

Mag ik mezelf even voorstellen

OP ÉÉN LIJN ben ik: Karlijn Bogers – van Opdorp, woonachtig in Hoogerheide en werkzaam in Zuidwest-Nederland.

Ik bied mediation bij ((v)echt)scheiding aan ouders en ondersteuning aan kinderen wiens ouders scheiden of al gescheiden zijn. Daarnaast werk ik ook op scholen waarbij mijn focus ligt op het ouderschap en echtscheiding. In mijn werkzaamheden streef ik er dus naar de mensen rondom het kind meer op één lijn te laten samenwerken. Daarbij staat het kind te allen tijde centraal en daar zorg ik voor met kennis en kunde. Immers, een optimale samenwerking tussen ouders, kinderen en andere professionals komt de ontwikkeling van het kind altijd ten goede.

Ik ben van origine pedagoog en heb een waslijst aan cursussen en kortdurende opleidingen gevolgd waaronder o.a. twee door het MfN & ADR goedgekeurde opleidingen tot (familie)mediator. Ik sta bij het ADR ingeschreven als conflictcoach en mediator en bij het SKJ als jeugdzorgwerker. Daarnaast ben ik ook lid van de beroepsvereniging voor mediators; het NMV.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.K.M.D. (KARLIJN)-VAN OPDORP.2016-12-01.6L1X1J 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact K.M.D. (Karlijn) van Opdorp

  • How can i help you