Walter Keyner

 Walter Keyner
Walter Keyner
Description
Walter Keyner
Coach en Hypnotherapeut

Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde leeft

Wie ben ik
Walter Keyner, coach en hypnotherapeut. Ik help je weer vooruit. Als je de eerste keer bij mij in de praktijk komt wil ik eerst weten wie je bent. En jij wil weten wie ik ben, zo werkt dat bewust en onderbewust. En het antwoord is niet altijd makkelijk te geven. Vaak is dat ook de reden waarom cliënten een coaching traject ingaan. Als je deze pagina leest, maar ook de blogs, krijg je een aardige indruk van wie ik ben. In een persoonlijke ontmoeting krijg je een nog betere indruk. En als je de ervaringen van cliënten leest kom je te weten hoe cliënten mij zien.

Ik kom uit een Indisch gezin, waar de familiebanden sterk zijn. Altijd veel familie om mij heen en altijd wat te vieren met lekker eten. Ik heb een rustig en kalm karakter. Zoek de rust en stilte, ben serieus maar heb ook humor. En ik heb een groot empathisch vermogen, daarover lees je verderop meer.

Spiritualiteit
Van jongst af aan heb ik interesse gehad in mensen, psychologie en spiritualiteit. Ik hou van mensen en wil leven als een altruïst. Ik vind dat we elkaar in het leven best wat meer mogen helpen. Het is niet altijd makkelijk daar altijd een goed evenwicht in te vinden. Net zoals het niet oordelen over mensen of situaties heel veel oefening kost. Daar ben ik mij van bewust en daar werk ik elke dag aan. Er is voor alles een oplossing, dat weet ik inmiddels wel.

Ik ben als bouwkundige en weg- en waterbouwkundige opgeleid. Met werk graag met mijn handen. En ik heb goed ruimtelijk inzicht, dat helpt mij te visualiseren. Op de lagere school was ik een gemiddelde leerling en kreeg het advies een technische opleiding te doen. Dat is allemaal gelukt en ben bij bouwbedrijven gaan werken in de voorbereiding en later bij een organisatie adviesbureau. Een academische omgeving waarin ik snel werd opgenomen en mij goed heb kunnen ontwikkelen. Ik heb ruim 35 jaar ervaring als leidinggevende bij bouwbedrijven en als managing consultant bij een organisatieadviesbureau.

De verandering
Mensen coachen, groepen trainen, bemiddelen bij conflicten, ondersteunen en adviseren heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn loopbaan. Door de jaren heen schoven mijn ambities steeds verder die kant op. Luisteren naar wat niet gezegd wordt. Nieuwsgierig waar het bij jou echt om gaat en waar je plezier aan beleeft. Dat is waar het voor mijzelf én in mijn werk als coach en hypnotherapeut om draait.

Balans
Naast mijn werk als coach en hypnotherapeut voor Wutah, sta ik ook met beide benen in het bedrijfsleven als projectconsultant. Ik adviseer hoe je projecten beter kunt laten slagen en bemiddel bij conflicten bij bouwprojecten. Dat geeft mij een goede balans en daar voel ik mij goed bij.

Leven met hooggevoeligheid
Van jongst af aan voel ik de dingen goed aan. Daar was ik eerst bang voor, het is niet leuk om het verdriet van anderen te voelen. Of te doorzien dat iemand niet eerlijk is. Dit overgevoelige, waar ik mijn hele leven last van heb gehad heeft tegenwoordig een naam, “High Sensitive Person (HSP)”. Ik geleerd om gebruik te maken van mijn hoog gevoeligheid. Spiritualiteit is voor mij niet zweverig maar juist down-to-earth. Het gaat om de juiste verbinding met jezelf maken. Eerst zag ik HSP als last, nu na jaren van afwijzing en ontkenning, kwam ik tot het inzicht HSP als een gave te zien dat mij kan helpen bij coaching. Ik ben nu veel gelukkiger en meer in contact met mijn Bron. Dat voel ik elke moment van de dag. Dat wil ik jou ook leren.

Ontwikkeling en opleiding
Naast opleidingen als coach en trainer voor het bedrijfsleven heb ik mij verder geschoold en ontwikkeld op het spirituele vlak. Zo ben ik gediplomeerd (hbo) Trance Healing therapeut en Internationaal Register Hypnotherapeut (hbo). Ik ben intensief begeleid door een paragnost om beter om te kunnen gaan als HSP, maar ook om deze mediamieke gave te gebruiken in mijn praktijk. Ik kom sneller en dieper bij de essentie van het probleem en kan van daaruit in overleg met de cliënt coaching en therapie starten. Het uitgangspunt is dat er voor alles een oorzaak en een oplossing is.

Visie
Veel mensen zijn ongelukkig, simpelweg omdat ze te ver af zijn komen te staan van wie ze zijn en van wat ze werkelijk bezielt. Ze spelen de rol die van ze wordt verwacht als collega, kind, broer, zus, vriend, partner, vader of moeder en staan ver weg van hun bezieling hun authenticiteit.

We zijn ver verwijderd van wie wij heel vroeger waren. Taal was nog niet ontwikkeld en we maakten veel meer gebruik van onze mogelijkheid telepathisch te communiceren, gevoel, instinkt en intuïtie waren beter ontwikkeld. Ik heb de overtuiging dat we door te verstillen en te oefenen daar weer gebruik van kunnen maken. Ik ben daar zelf het bewijs van. Daar wil ik als coach en Hypnotherapeut een bijdrage aan leveren.

Missie
Ik zie het als coach en hypnotherapeut als mijn missie om mensen gelukkig te maken door positief te laten denken en te helpen bij het wegnemen van obstakels die geluk en persoonlijke groei in de weg staan. Plezier staat daarbij voorop ongeacht de creatie die je maakt: je mag zijn wie je bent. Beter in contact met je gevoel, je Bron. Gelukkig ben je als je zorgeloos in liefde en vrijheid leeft en jezelf kunt zijn!

Interesses
Koken, schilderen, fotograferen, lezen, bloggen, varen en reizen zijn mijn hobby’s. Mensen die mij kennen typeren mij als een warm, hartelijk en integer persoon met humor en een groot invoelend vermogen. Ik ben geboren in Nederland en van Indische komaf. Ik ben getrouwd en we hebben een dochter en ik ben Opa.

In de blogs die ik schrijf belicht ik een waarneming, het kan iets alledaags zijn, waarover ik mij verwonder. Aan de hand van praktijkvoorbeelden die ik als coach en hypnotherapeut meemaak, geef ik als Wutah mijn zienswijze daarop. Zonder oordeel, vaak vanuit verschillende gezichtsvelden belicht en altijd met een positieve lading en aandacht voor hoe dat zou passen in jouw leven.

Blogs
Door de blogs te lezen verschijnt er ongetwijfeld een glimlach op je gezicht, je herkent het en wellicht zie je de wereld na het lezen van de blog heel anders en ga je het integreren in je leven. Ik beleef veel plezier aan het schrijven van de blogs en hoop dat jij er ook veel leesplezier aan beleeft. Wil je op de hoogte blijven als er een nieuwe blog verschijnt? De blogs kun je lezen op de blogpagina van deze website of op Facebook.

Wat betekent Wutah
Wutah is het Javaanse woord voor groei. Het logo symboliseert een boom met zijn vele facetten van groeien, bloeien, snoeien, vruchten, schaduw etc. die ik vaak als metafoor gebruik als coach en hypnotherapeut.

Ik kan je helpe

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.WALTER-KEYNER.2022-01-01.UTGLTV 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact Walter Keyner

  • How can i help you