M. (Manon) Leeflang

drs M. (Manon) Leeflang
drs M. (Manon) Leeflang
Description
Bureau Leeflang, www.bureaumanonleeflang.nl
Coördinator Mobiliteit | Loopbaancoach | Outplacement en Re-integratie coach

Leeflang & Gelukkig (apart label binnen Bureau Leeflang)
Trainer/gezinscoach voor ouders met een Hooggevoelig kind en een sterke wil

Bureau Leeflang is gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit. Wij zijn succesvol in het actief en pragmatisch begeleiden van medewerkers in een outplacement-, loopbaan-, of re-integratietraject met als voornaamste doel de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten en samen een nieuwe baan te vinden.

Manon Leeflang-Pusters werkt sinds 1998 in de commerciële arbeidsbemiddeling en re-integratie met name binnen de non profit sector, overheidsinstanties en gemeenten. Na de universiteit is zij actief geworden in het coachen, trainen en bemiddelen van cliënten binnen outplacement-, loopbaan-, en re-integratietrajecten in diverse disciplines. Zij is gecertificeerd loopbaancoach (GITP), JOBS trainer (TNO arbeid), ICR Business coach en heeft zich geschoold in casemanagement.

Leeflang & Gelukkig, www.leeflangengelukkig.nu
Naast mijn activiteiten als business coach ben ik actief als trainer/systemisch gezinscoach van ouders met een hooggevoelig kind en een sterke wil. Vanuit de context kijk ik samen met ouders naar de beweging in het gezin. De emoties, het gedrag, de patronen worden inzichtelijk en met elkaar als gezin werk je toe naar een fijne sfeer waar groei en leren mogelijk is. Ik ben gecertificeerd HGSW specialist, licentiehouder en Schilden Systeem Coach vanuit de innerlijke familie methodiek.

Het dagelijkse motto van Manon:
Mijn motto ‘versnellen door te vertragen’ werpt nogal eens vragen op. Hoe kun je nu vooruit komen als je een stap terug doet? Mijn overtuiging is dat als je als persoon naar jezelf wilt kijken, gedachtes of gewoontes durft te doorbreken en positieve aandacht besteedt aan de mogelijkheden en de kwaliteiten die je wel hebt, je beter in staat bent om belemmerende overtuigingen los te laten en de kansen te grijpen die vaak gewoon voor het oprapen liggen. Mijn kracht is om dit proces bij een persoon aan te wakkeren, de stappen die men dient te zetten concreet te maken, doelen te bepalen en samen naar resultaat toe te werken.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Childcoach ICR.CHILDCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.M. (MANON)-LEEFLANG.2020-09-01.WCYWGR 2025-01-01
ICR coach | full certified Businesscoach ICR.BUSINESSCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.M. (MANON)-LEEFLANG.2020-09-01.9EHZRT 2025-01-01
ICR coach | full certified Coach ICR.COACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.M. (MANON)-LEEFLANG.2020-09-01.HQ0RL9 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact M. (Manon) Leeflang

  • How can i help you