T.A. (Arienne) Klijn

drs T.A. (Arienne) Klijn
drs T.A. (Arienne) Klijn
Description
WELKOM BIJ JE INNERLIJKE FAMILIE

DE GRONDLEGGER EN AUTEUR

Hallo, ik ben Arienne Klijn.

De afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega’s vele mensen getraind en gecoacht in de Schilden van je Innerlijke Familie. Deze methode en taal heb ik ontwikkeld zodat mensen kunnen leren hoe zij het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. We horen terug dat het werken met het schildenmodel helpt, en bovendien een inspirerende en luchtige manier is om meer zicht en grip op jezelf en anderen te krijgen.

Ik ben opgegroeid in een liefdevolle familie, waar het wel uitmaakte of je een jongetje of meisje was. Dit heeft gemaakt dat ik van jongs af aan weet hoe belangrijk vrijheid en respect is voor iedereen.

Later in mijn studies psychologie en psychotherapie leerde ik hoe jong wij al meekrijgen welke eigenschappen bij meisjes en jongetjes “horen”. En welk gedrag als typisch mannelijk of vrouwelijk gezien wordt. Dit feit maakt dat iedereen de archetypen van de Schilden van je Innerlijke Familie meteen herkent.

We werken niet met stereotypen: als jij een vrouwelijk lichaam hebt, is het aan jou of je vooral eigenschappen wilt laten zien die bij de innerlijke vrouw horen. Het is jouw keuze of je ook ruimte en aandacht geeft aan eigenschappen die bij het innerlijke meisje, jongetje of de innerlijke man horen.

Zo wen je aan de idee dat je al die eigenschappen tot je beschikking hebt. En dat je vrij bent om in jouw leven kwaliteiten te ontwikkelen die jij wilt – oftewel de regisseur van je Innerlijke Familie te worden.

Die kwaliteiten kun je gebruiken om te creëren waar je gelukkig van wordt, wat voor jou waardevol is. Dat noemen wij Dansen met je Schilden, en dat is wat je bij de Innerlijke Familie leert.

De veelkleurigheid van de mensheid is prachtig. Het wordt minder mooi als we elkaar beoordelen of zelfs veroordelen op onze verschillen, in plaats van deze te waarderen en te kijken hoe we elkaar aanvullen.

Het is mijn hoop en wens dat de Innerlijke Familie als taal en model een brug vormt naar een tijd waarin we ieders veelkleurigheid zien, accepteren en waarderen.

Bij de Native Americans en andere natuurvolkeren bestaat een traditie van de give away. Dat betekent dat je iets belangrijks aan je community geeft om iets bij te dragen aan het geluk en welzijn van iedereen. Ik heb de inspiratie voor de Schilden van je Innerlijke Familie gekregen van de Native Americans en ik wil die inspiratie graag doorgeven. Om die reden krijg je bij mijn boeken een cadeaubon voor een gratis workshop. En je mag ook iemand meenemen, helemaal gratis!

Wil je meer weten? Kom dan eens kennismaken bij de gratis workshop.

Tot ziens!

P.S. Heb je mijn boeken (nog) niet gekocht en wil je toch naar de gratis workshop? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of er ergens nog een plek over is.

Certificates

Name Number Valid till
Recognition (training program) Training provider Innerlijke Familie Opleidingen & Trainingen Schilden Systeemcoach met de Innerlijke Familie® ICR.TRAINING PROVIDER INNERLIJKE FAMILIE OPLEIDINGEN & TRAININGEN SCHILDEN SYSTEEMCOACH MET DE INNERLIJKE FAMILIE®.RECOGNITION (TRAINING PROGRAM).T.A. (ARIENNE)-KLIJN.2023-02-01.JXDZXX N/A
Certification (full) Coach ICR.COACH.CERTIFICATION (FULL).T.A. (ARIENNE)-KLIJN.2020-12-01.VNQZOF 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact T.A. (Arienne) Klijn

  • How can i help you