Karin Geschiere

ir. Karin Geschiere MCM
ir. Karin Geschiere MCM
Description
Systeemcoach werkgerelateerd

Oprecht betrokken ga ik de diepte in, naar de oorzaak van turbulentie of stagnatie. Vanuit meervoudig perspectief help ik inzicht krijgen in wat er lonkt, wat moet worden losgelaten. En in de natuurlijke krachtige bron die kan worden ingezet om een nieuwe weg in te slaan.
Met kennis, logica en intuïtie help stappen zetten zodat een nieuwe koers op gang komt; disfunctionele gedragspatronen worden doorbroken en nieuwe paden ingeslagen.

De natuur is mijn inspiratiebron en bepalend voor mijn werkwijze. Ik werk met systemische methoden, zoals de Innerlijke Familie, Triade-systeemanalyse, Team-conflict-coaching en Organisatieopstellingen. Voor mij is iedereen onderdeel van een groter geheel en is dat geheel bepalend voor gedrag.

Certificates

Name Number Valid till
Recognition (training program) Training provider Innerlijke Familie Opleidingen & Trainingen Schilden Systeemcoach met de Innerlijke Familie® ICR.TRAINING PROVIDER INNERLIJKE FAMILIE OPLEIDINGEN & TRAININGEN SCHILDEN SYSTEEMCOACH MET DE INNERLIJKE FAMILIE®.RECOGNITION (TRAINING PROGRAM).KARIN-GESCHIERE.2023-02-01.PLLNLV N/A
Certification (associate) Conflictnavigator - conflict coach ADR.ICR.CONFLICTNAVIGATOR - CONFLICT COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).KARIN-GESCHIERE.2021-05-01.ORDOMR 2027-01-01
Certification (associate) Coach ICR.COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).KARIN-GESCHIERE.2021-05-01.OWTHZ5 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact Karin Geschiere

  • How can i help you