D.I. (Daniella) den Iseger

 D.I. (Daniella) den Iseger Ba
D.I. (Daniella) den Iseger Ba
Description
Legal mediator & SCHIP Behandelaar

Daniella den Iseger

Daniëlla is als politiebeambte in een grote stad begonnen. Op straat moet je van wanten weten en heeft ze geleerd om te gaan met conflictsituaties. Het is tijdens deze periode dat ze naast haar werk start met haar rechtenstudie.

Ze belandt na haar propedeuse bij een advocaten- en notariskantoor – De Brauw Blackstone & Westbroek waarin ze actief is binnen het ondernemingsrecht.

Ze maakte de stap naar het bedrijfsleven en werd bij G4S operationeel leidinggevende met de verantwoordelijkheid voor ruim 100 beveiligingsemployees, hun arbeidsbetrekking, ontwikkeling én resultaten.

De volgende stap was Key Accountmanager binnen G4S voor Shell International met een focus op strategie en contractmanagement. Contractuele doelstellingen, -onderhandelingen en –uitdagingen alsmede de verkoop en ontwikkeling van (nieuwe) dienstverlening op nationaal en internationaal niveau bepaalde de dagelijkse werkzaamheden.

Exact de redenen waarom DAAN mediation met innovatieve en praktisch ingerichte trajecten komt op zowel arbeid- als familie vlak. Waarom het werkt? Haar fijngevoeligheid is haar kracht. Haar theoretische know how en praktijkervaring in verschillende rollen een waardevolle aanvulling.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.D.I. (DANIELLA)-DEN ISEGER.2022-11-01.OBEPWQ 2028-01-01

Memberships and specialisms

Contact D.I. (Daniella) den Iseger

  • How can i help you