P.M. (Paul) Schoof

 P.M. (Paul) Schoof Ba MHA
P.M. (Paul) Schoof Ba MHA
Description
Mijn naam is Paul Schoof.

Een ander willen helpen zit in mijn genen. Niet door het probleem van een ander op te lossen maar om deze te ondersteunen in het zèlf oplossen van een probleem. Daarvoor is het nodig om in de huid van een ander te kruipen en ècht te voelen wat voor hem of haar nu wezenlijk is. Dus maatzorg te leveren. Iedereen heeft het vermogen in zichzelf om regie over zijn leven te nemen en problemen op te lossen. Een leven verloopt nooit probleemloos. Het zijn juist de groeizame fases in je leven wanneer je geconfronteerd wordt met moeilijke kwesties. Daarom noem ik mij bewust ook wel ‘hypnocoach’.

Na mijn VWO ben ik een HBO opleiding voor verpleegkundigen gaan volgen en heb kennis gemaakt met alle sectoren van de gezondheidszorg. Kort daarna, dus ongeveer 35 jaar geleden, heb ik een hypnosecursus gedaan en ben gestart met het ondersteunen en behandelen van cliënten met een diversiteit aan problemen. Dit deed ik naast mijn werk in de gezondheidszorg in een algemeen ziekenhuis . Ik ben de jaren daarna feitelijk in de zorg ontwikkeld tot manager en uiteindelijk bestuurder. Ben mijn hele loopbaan bezig geweest met scholing en bijscholing en heb onder meer drie masterclasses gedaan.
Ben ook vader van een gezin met 4 kinderen die ondertussen allemaal hun pad zijn gegaan.
Door mijn levensloop ben ik in de navolgende jaren vooral dienstbaar geweest op het gebied van hypnotherapie bij wijze van vriendendienst en heb veel relevante literatuur bijgehouden. Ik heb steeds gezien hoe krachtig hypnose bij cliënten werkt en het heeft me al die jaren nooit losgelaten. Ik besloot mijn kennis weer te actualiseren en ben opnieuw met een opleiding Internationaal Register Hypnotherapeut (Register Instelling en erkend door de Stichting Hypnose) begonnen en heb deze afgerond.

Doordat de praktijkruimte aan huis zit, vinden de sessies in een ontspannen omgeving plaats.
Ik ben aangesloten bij de hypnosevereniging Nederland (HVNL).

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | medically qualified Coach | medically qualified ICR.COACH | MEDICALLY QUALIFIED.ICR COACH | MEDICALLY QUALIFIED.P.M. (PAUL)-SCHOOF.2018-07-01.7O8G4T 2025-01-01
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.P.M. (PAUL)-SCHOOF.2016-11-01.1T8Z6X 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact P.M. (Paul) Schoof

  • How can i help you