H. (Hanneke) Vink

 H. (Hanneke) Vink
H. (Hanneke) Vink
Description
OVER MIJ
In mijn praktijk voor mediation ervaar ik dat de combinatie van zowel aandacht hebben voor de sociale en psychologische aspecten als aandacht hebben voor de zakelijke en praktische kant binnen conflictsituaties bijdragen aan een duurzaam resultaat.

Ik heb maatschappelijk werk en dienstverlening gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna ben ik werkzaam geweest bij diverse instellingen voor jeugdzorg, waaronder als gezinsvoogd bij Bureau Jeugdzorg.

Ik ben bekend met complexe problematiek binnen gezinnen, waaronder zeer ernstige scheidingsproblematiek. Naast dat ik zelf moeder ben van 2 jongens van inmiddels 15 en 13 jaar oud, heb ik ruime ervaring in het bijstaan van kinderen; luisteren en in kaart brengen wat wensen en behoeften zijn om vervolgens ouders te informeren over de ontwikkeling en de belangen van hun kind(eren).

Hiernaast ben ik meer geïnteresseerd geraakt in het kwaliteitsmanagement binnen bedrijven. Ik ben de opleiding tot Lead Auditor gaan volgen en ben de laatste jaren met veel plezier werkzaam geweest op dit gebied.

Mijn drijfveer is andere mensen en bedrijven terzijde te staan bij het komen tot verandering wanneer de situatie daarom vraagt. Het geeft mij veel voldoening om aan het einde van een traject te zien dat zaken goed geregeld zijn en een toekomstbestendige basis is gevormd.

Omdat ik veel aspecten op zowel het gebied van jeugdhulpverlening als procesmanagement fascinerend vind, ben ik de opleiding tot mediator en familiemediator gaan volgen. Mijn praktijk voor mediation ben ik gestart om mijn ervaring op beide gebieden ten behoeve van andere mensen in te kunnen zetten in de bemiddeling van conflicten.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (sub scope) ICR practitioner - trainer ICR.ICR PRACTITIONER - TRAINER.CERTIFICATION (SUB SCOPE).H. (HANNEKE)-VINK.2023-05-30.DYAPEP 2029-01-01
Certification (sub scope) ICR practitioner - auditor ICR.ICR PRACTITIONER - AUDITOR.CERTIFICATION (SUB SCOPE).H. (HANNEKE)-VINK.2023-05-30.UESAOE 2029-01-01
Certification (full) Conflictnavigator - conflict coach ADR.ICR.CONFLICTNAVIGATOR - CONFLICT COACH.CERTIFICATION (FULL).H. (HANNEKE)-VINK.2023-05-30.QYUNKY 2029-01-01

Memberships and specialisms

Contact H. (Hanneke) Vink

  • How can i help you