G.L.P.W. (Gerard) van Vught

 G.L.P.W. (Gerard) van Vught
G.L.P.W. (Gerard) van Vught
Description
OVER HYPNOSEPRAKTIJK BERGEIJK

Wij zijn Angelique Boudewijns en Gerard van Vught en samen vormen we Hypnosepraktijk Bergeijk.

Een paar jaar geleden zijn we in aanraking gekomen met hypnose en stonden versteld van de mogelijkheden en de resultaten die er mee behaalt worden.

In 2015 besloten we om samen een cursus zelfhypnose te gaan doen bij Hypnosecentrum Boxmeer. Die ervaring, en wat het voor ons deed, bracht ons er toe om de opleiding tot Internationaal Register hypnotherapeut te gaan doen, die we op 26 juni 2016 hebben afgerond. Als Internationaal Register Hypnotherapeut zijn we opgeleid in de diverse hypnosetechnieken, zoals oa directe hypnose, een techniek waarmee in de meeste gevallen al na 1 à 2 sessies het gewenste resultaat behaald wordt. Meer daarover vindt U hier. Samen hebben we ook nog de masterclasses Advanced Hypnose Technieken, Partstherapie, en Stoppen met roken gedaan. Daarnaast hebben we ieder apart nog enkele Masterclasses gedaan om onze kennis van hypnose uit te breiden en ons te specialiseren in de aspecten waar onze persoonlijke interesses het meest liggen.

Graag vertellen we hier even iets meer over ons zelf.

OVER ANGELIQUE BOUDEWIJNS

Naast dat ik part-time werkzaam ben in de thuiszorg heb ik sinds enkele jaren een massagepraktijk aan huis. In 2014 ben ik ziek geworden, waarna een erg lange herstelperiode volgde. In die periode zijn we in aanraking gekomen met hypnose en is dus eigenlijk dat zaadje geplant dat nu uitgegroeid is tot onze praktijk. Na het behalen van het diploma Internationaal Register Hypnotherapeut heb ik de masterclass Kinderhypnose gedaan. Met hypnose werken bij kinderen vergt een heel andere aanpak, waarbij nog veel meer gebruik wordt gemaakt van de fantasie van het kind. Echt heel leuk om te doen. Verder ben ik gecertificeerd om De virtuele maagband toe te passen, een revolutionaire behandeling voor gewichtsverlies geschikt voor mensen met een BMI hoger dan 30. Omdat hypnose altijd ten bate van het welzijn is, is het uitermate goed te combineren met massages. Een combinatie van beide kan helemaal naar uw wens worden samengesteld.

OVER GERARD VAN VUGHT

Overdag ben ik nog werkzaam op de financiële administratie van een bedrijf hier in de Kempen. Na onze eerste kennismaking met hypnose was ik al enthousiast over de legio toepassingsmogelijkheden en de resultaten die er mee behaald werden, maar na de cursus zelfhypnose was ik helemaal verkocht, en was het besluit om ons deze vaardigheid aan te leren snel genomen.
Als specialisaties heb ik de masterclasses Pijnmanagement en Regressietechnieken gedaan. En in mei staat er nog de opleiding sporthypnose op de agenda. Verder ben ik gecertificeerd in het Jeffrey Stephens Protocol voor directe hypnose.
Wat ik zo geweldig vind aan directe hypnose is dat er geen langdurige therapie nodig is om tot resultaat te komen. De ervaring leert dat 1 tot maximaal 3 sessies genoeg zijn om blijvend resultaat te geven. En het enige wat jij daarvoor moet doen is alleen maar jezelf ontspannen, terwijl wij jou naar de oplossing van het probleem brengen. Want die oplossing, … die zit al in je zelf!
Even nog voor de duidelijkheid, wij zijn geen dokter, psychiater of psycholoog! We zijn hypnotiseur, en het gene wat wij doen is door middel van hypnose contact maken met je onderbewustzijn , en het namens jou opdragen blijvend dat te gaan doen wat jij wil dat het doet.

De oplossing zit in je zelf!

Arendonk, Budel, Weert, Balen, Leopoldsburg, Geel, veldhoven, Leende, Geldrop, Best Oirschot, Peer, Bocholt

Currently working with

Name Place Website
Hypnotherapie Bergeijk VOF Gezondheidscentrum Bergeijk, Burgemeester Magneestraat 12, 5571HD Bergeijk, Nederland

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.G.L.P.W. (GERARD)-VAN VUGHT.2017-03-01.7R1V3A 2025-01-01

Contact G.L.P.W. (Gerard) van Vught

  • How can i help you