I.C.W. (Inge) Sieben

Msc I.C.W. (Inge) Sieben
Msc I.C.W. (Inge) Sieben
Description
Mijn naam is Inge Sieben (1975) en ik heb gezondheidswetenschappen met afstudeerrichting biomedische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij grote medische bedrijven in het klinisch onderzoek. Ik heb altijd geweten dat het een tussenstation was, en ben op zoek gegaan naar wat ik eigenlijk diep van binnen wilde. Dat is een zoektocht geweest van ongeveer 10 jaar.

Energetisch therapeut
Toen ik moeder werd en naar de puurheid van mijn kinderen keek werd ik geraakt, en werd ik me bewust van het holistische mensbeeld. Ik merkte dat ik daar passie voor had, en dat ik daar iets mee wilde doen. Ik ben begonnen aan de opleiding Auratouch aurahealing en vond daar het begin van mijn weg als energetisch therapeut. Recentelijk heb ik de opleiding tot Internaltionaal Register Hypnosetherapeut afgerond. Er zijn zoveel interessante vakgebieden, regelmatig volg ik met heel veel liefde en passie van allerlei workshops die me raken en die ervoor zorgen dat ik steeds mag blijven groeien zodat ik mijn cliƫnten optimaal kan bedienen.

Spreekt je dit aan, of heb je een vraag? Wil je meer weten? Neem vooral contact op zodat we samen kunnen kijken wat ik voor je kan doen.

Graag tot dan!
Inge Sieben

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Hypnosiscoach ICR.IHR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.I.C.W. (INGE)-SIEBEN.2017-06-01.0I4O2L 2025-01-01

Contact I.C.W. (Inge) Sieben

  • How can i help you