B. (Bernadette) Keijzer

 B. (Bernadette) Keijzer
B. (Bernadette) Keijzer
Description
ADR Register conflictcoach, mediator, negotiator en relatietherapeut Bernadette Keijzer

Na een aantal jaren thuis bij de kinderen te zijn geweest vond ik het tijd worden om weer aan de slag te gaan. De kinderen zijn al een stuk groter en gaan nu allemaal naar school. Tijd voor mij om na te denken wat ik graag zou willen doen. Na hier een tijdje over nagedacht te hebben en een beroepstest te hebben gedaan, kwam ik tot de ontdekking, en tevens tot het besluit, dat mediation echt iets voor mij is. Ik heb hier gelijk actie op ondernomen en ben een intensieve beroepsopleiding mediation gaan volgen. Mijn specialisatie is familie, maar u kunt mij ook inzetten bij andere conflicten (zie kopje “Mediation”).

Voordat ik moeder werd was ik jaren werkzaam op een advocatenkantoor en in de makelaardij als office manager. Mensen vertellen mij heel makkelijk hun verhaal, zelfs als dat heel persoonlijk of aangrijpend is. Ook in mijn werk kwam ik dat regelmatig tegen. Mijn omgeving beaamt dat ik een eerlijke en open uitstraling heb die mensen uitnodigt hun verhaal te doen. Ik wil heel graag iets betekenen voor andere mensen dus waarom niet beroepsmatig. Mijn juridische achtergrond kan ik hier bovendien heel goed combineren met het psychologische aspect. Ook dat trekt me heel erg aan.

Als mediator probeer ik mensen weer met elkaar in gesprek te brengen door structuur te bieden in de (veelal) vastgelopen communicatie. Mensen worden aangemoedigd met elkaar in gesprek te blijven en ieder hun eigen verhaal te vertellen. Tevens stimuleer ik men om zoveel mogelijk op eigen kracht de kwestie aan te pakken. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dat alles is gezegd wat er (nog) gezegd moest worden en alles naar tevredenheid is geregeld voor nu en in de toekomst. Zeker als er kinderen in het spel zijn is het essentieel dat, zeker in het geval van een scheiding, de onderlinge afspraken worden nageleefd.

Ik werk nauw samen met een financieel adviseur (www.fized.nl) die kan bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de financiële mogelijkheden, hypotheken, verzekeringen, et cetera. Als er behoefte aan is, kan ik doorverwijzen naar een psycholoog of een kindercoach.

Fideliz werkt vanuit locaties in Heerenveen, Wilhelminaoord en Steenwijk. Er komen nog meer locaties bij. Dus staat uw locatie er niet tussen, neem dan gewoon contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | full certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.B. (BERNADETTE)-KEIJZER.2017-08-01.6K8F3B 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact B. (Bernadette) Keijzer

  • How can i help you