Amaluz | Jevve Jans

Amaluz | Jevve Jans
Amaluz | Jevve Jans

Postal Address
Tourslaan 37C
NL 5627 KW Eindhoven
Netherlands

Visiting Address
35C, Tourslaan, Achtse Barrier, Woensel-Noord, Eindhoven, North Brabant, Netherlands, 5627KW, Netherlands

T: +31(0)644620246
M: +31(0)644620246
Description
AmaLuz is de praktijk van Jevve Jans voor Hypnotherapie en Persoonlijke ontwikkeling in Eindhoven.

Hypnotherapie wordt steeds meer gebruikt om een grote verscheidenheid aan fysieke en mentale problemen te behandelen. Vanwege de doeltreffendheid en de diepgaandheid van de methode worden er mooie resultaten geboekt.

Zit je niet helemaal lekker in je vel waardoor je niet vooruit komt op de manier zoals jij zou willen? Wil je wel dingen veranderen maar iets houdt je tegen? Je hebt misschien al van alles geprobeerd en je hebt al veel inzichten in ‘het waarom’, maar een echte verandering vindt niet plaats?

Daar waar andere vormen van therapie lang kunnen duren en kostbaar zijn, biedt AmaLuz een kort traject om op een effectieve en doeltreffende manier bij de kern van een thema te komen. Er wordt gewerkt in de diepere lagen van het onderbewuste waar je inzichten krijgt vanuit jeZelf. Op deze manier draagt het bij aan de positieve veranderingen die jij wenst in je leven.

Wil je het probleem bij de wortel aanpakken, dan kan Hypnotherapie voor jou dé weg zijn om weer in je kracht te gaan staan en… verder te kunnen. Kijk naar de verschillende behandelvormen waar ik gebruik van maak om jou verder te helpen.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.AMALUZ-JEVVE-JANS.2018-01-01.7Y6T6B 2025-01-01

Contact Amaluz | Jevve Jans

  • How can i help you