Anja van de Pol | Nalatenschapscoach en Mediator

Anja van de Pol | Nalatenschapscoach en Mediator
Anja van de Pol | Nalatenschapscoach en Mediator

Postal Address
Willem Horstingstraat
NL 6711 BT Ede
Netherlands

Visiting Address
22, Willem Horstingstraat, Ede, Gelderland, Netherlands, 6711BT, Netherlands

T: +31(0)6 3618 8457
M: +31(0)6 3618 8457
Description
OVER ANJA VAN DE POL

Ik ben Anja van de Pol, een 55-plusser uit de omgeving van Ede, Gelderland. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik afgelopen winter om aan de slag te gaan als zzp’er.

Als nalatenschaps- en conflictcoach en mediator ben ik u graag van dienst.

Mijn missie is om mensen in vastgelopen situaties naar een oplossing te begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in mediation bij nalatenschap en arbeids- & samenwerkingsgeschillen. Ik ben ook vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Vrijwel mijn gehele carrière ben ik al werkzaam in de zorg. In de afgelopen jaren was ik onder meer werkzaam als begeleider van verstandelijk beperkte mensen, locatiemanager van een intramurale voorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, ondersteuner van cliëntenraden en beleidsmedewerker kwaliteit. Mijn kracht ligt voornamelijk op het inhoudelijk vlak. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben vriendelijk, tolerant, gelijkwaardig en een goed analytisch denker. Daarnaast ben ik flexibel en praktisch ingesteld.

Mijn visie komt voort uit de systeemtheorie en uit mijn compassie met mensen. Ieder mens is anders en ieder mens is uniek, juist de verschillen vind ik inspirerend. Voor mij is het van belang onderscheid te maken tussen gedrag en persoon. De mensen zien en begrijpen vanuit hun context.

•Als mediator begeleid ik u naar een voor beide partijen goede oplossing. Het streven is om een win-win situatie te creëren.
•Als coach help ik u helderheid te krijgen inzake uw probleem of vraagstuk en de mogelijke oplossingen. We gaan uit van uw kwaliteiten en werken aan zelfvertrouwen.
•Als vertrouwenspersoon kan ik een medewerker die wordt geconfronteerd met ongewenste omgangsvormen opvangen en helpen in hun zoektocht naar een oplossing. Daarnaast kan ik management en directie adviseren over het beleid m.b.t. psychosociale werkbelasting.

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ICR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.ANJA-VAN-DE-POL-MEDIATION-VERTROUWENSPERSOON.2016-07-01.6Z3E8T 2021-07-01

Contact Anja van de Pol | Nalatenschapscoach en Mediator

  • How can i help you