Atyourown Hypnose Veenendaal

Atyourown Hypnose Veenendaal
Atyourown Hypnose Veenendaal

Visiting Address
Sportlaan 9, NL 3905 AD, Veenendaal, Netherlands,

T: +31(0)643545125
M: +31(0)643545125
Description
Goed dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over hypnose en wat dit voor jou zou kunnen betekenen.

Op de website van Atyourown hypnose Veenendaal staan vele voorbeelden waarvoor hypnose gebruikt kan worden. Als je hierboven op het kopje Hypnose drukt zou je kunnen kijken of het issue waar jij last van ondervindt erbij staat.

Echte Hypnose, je mag er eigenlijk alleen maar over meepraten als je het al eens hebt ervaren en ergens weet je dat daar jouw oplossing wel eens zou kunnen liggen.

Hypnose is toepasbaar op vele manieren en t.b.v. vele problemen. Staat dat specifieke probleem waar jij of diegene die je kent last van heeft er niet bij schroom dan niet om even contact op te nemen Atyourown Hypnose Veenendaal vioa mail of telefoon om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

In onderstaande video leg ik je alvast uit hoe patronen ontstaan (zo ook het patroon dat er wellicht voor zorgt dat jij last hebt van een issue/probleem) en wat ik van mensen verwacht als ze in hypnose willen gaan. Het is mogelijk om via onderstaande contactmogelijkheid een afspraak te maken of om extra informatie op te vragen.

Bij het afspreken van een sessie zal ik je een intake formulier toezenden. Ik wil je vragen deze in te vullen. Graag zie ik dat formulier terug voordat de sessie begint. Dat mag via de mail maar je mag hem ook meenemen naar de sessie toe.

Certified practitioners within this company

Name
E. Kampert

Certificates

Name Number Valid till
Companies | basic registration Registered company ICR.IHR.REGISTERED COMPANY.COMPANIES | BASIC REGISTRATION.ATYOUROWN.2014-01-01.3U4V8D N/A

Contact Atyourown Hypnose Veenendaal

  • How can i help you