Mediation Rotterdam MRG | Birgitte Peters

Mediation Rotterdam MRG | Birgitte Peters
Mediation Rotterdam MRG | Birgitte Peters

Postal Address
Mathenesserdijk 412-K
NL 3026 GV Rotterdam
Netherlands

Visiting Address
410H, Mathenesserdijk, Tussendijken, Delfshaven, Rotterdam, South Holland, Netherlands, 3026GV, Netherlands

T: +31(0)10 842 3538
M: +31(0)6 4246 8873
Description
Welkom bij MediationRotterdam MRG

Wilt u weer de waardering van uw fijne collega's? En weer fluitend naar uw werk?
Maar er staat iets in de weg. Samen komt u er maar niet uit. U heeft al van alles geprobeerd. Het vraagt inmiddels veel van uw energie en tijd. Uw werk lijdt er te veel onder.
Als ervaren mediator help ik u deze situatie -snel- op te lossen.
Al heel wat partijen heb ik met mijn professionele inzet dichterbij elkaar gebracht zodat er weer een werkbare situatie ontstond.

Wacht niet langer en bel/mail mij nu voor informatie of een afspraak.

Nog niet helemaal overtuigd?
Lees dan wat verder.

U heeft een conflict of een slepende kwestie en dat is niet anders dan bij anderen. Met uw werknemer, patiënt, klant, buren, ex-man, ex-vrouw, familie, kerklid, zakelijke partner, politie of justitie, aannemer, koper of afnemer. Of met uw baas, werkgever, huisarts, specialist, chirurg, medisch team, tandarts, cliënt, verkoper, echtgenoot, echtgenote, kerkgenootschap, aanbesteder, leverancier, winkelier, buurvrouw, buurman, slachtoffer van een verkeersongeval. Wat het wél anders dan bij anderen maakt, is de manier van conflictoplossing. Voorheen loste u misschien het conflict op met een advocaat bij de rechtbank. Het best gebleken alternatief is: mediation, bemiddeling in conflicten. Uw geschil is snel opgelost. Met drie tot zes bijeenkomsten. Door deze snelle manier zijn er ook geringe kosten. Uw geschil is opgelost naar maat. Zowel úw belangen als die van de ander komen aan bod. U heeft er allebei baat bij. Niet u of de ander verliest, maar u wint beiden. U houdt alles in eigen hand. Het proces, de stappen, beslissingen, het eindresultaat. Het belangrijkste van dit alles: de relatie is hersteld en u kunt verder in goede verstandhouding. Mediation leidt vaak tot een beter begrip voor elkaar, door een andere kijk. U en uw wederpartij kunnen na afloop weer verder met elkaar. Neem contact op en u heeft op korte termijn het eerste gesprek met uw wederpartij. De eerste stap op weg naar een oplossing van uw geschil.

In meer dan de helft van die conflicten die via een juridisch loket of de rechtbank naar een mediator zijn verwezen, hebben de partijen in het conflict met de hulp van de mediator overeenstemming bereikt. Daarnaast zijn de partijen die aan mediation deelnamen ook in hoge mate tevreden over de mediation en de mediator, blijkt uit onderzoek.

MediationRotterdam MRG
Het bureau voor mediation in Rotterdam, Den Haag, Delft, Berkel en Rodenrijs, Bergambacht, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel en de Krimpenerwaard.

Mediation voor arbeidsconflicten, arbeidsgeschillen, (dreigend) ontslag, omgang en omgangsregeling kinderen

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.MEDIATION-ROTTERDAM-MRG-BIRGITTE-PETERS.2011-09-01.7O7L8C 2025-01-01

Contact Mediation Rotterdam MRG | Birgitte Peters

  • How can i help you