René Wijngaard Executive Coaching & Consultancy

René Wijngaard Executive Coaching & Consultancy
René Wijngaard Executive Coaching & Consultancy

Postal Address
Aquarius 18
9405 RC Assen
Netherlands

Visiting Address
18, Aquarius, Kloosterveen, Assen, Drenthe, Netherlands, 9405RC, Netherlands

T: +31(0)651430483
M: +31(0)651430483
Description
Wat wil jij ontwikkelen?

Ontwikkelen geeft vrijheid! Vrijheid om zelf aan het roer te staan. Vrijheid waarin potentieel kan stromen, doelen worden gehaald en nieuwe energie wordt opgedaan om het ook langdurig en met plezier vol te houden. Er zit veel meer in jou, je team, je organisatie dan je denkt. Wat houdt je tegen?

Het idee dat een beeld al in het steen zit en dat de kunstenaar het overtollige steen eromheen weghakt waardoor wat er al is zichtbaar wordt, vind ik een erg toepasselijke metafoor bij het begeleiden van de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het gaat namelijk veel vaker over het opruimen van overtollige ballast, zoals beperkende gedachten, dan over het bouwen van iets compleet nieuws.

Wanneer ik gevraagd word voor begeleiding, blijkt het heel vaak over letterlijk ontwikkelen te gaan. Oude systemische patronen, gewoontes en overtuigingen houden ons als het ware gevangen in het verleden, maar bepalen wel bijna volledig ons huidige gedrag. Hier afscheid van nemen, valt niet mee. Dat is heel logisch, omdat al die oude systemische patronen, gewoontes en overtuigingen ons hebben gebracht waar we nu zijn. En….-gelukkig- zijn we vaak best tevreden met waar we nu zijn. Echter, soms verandert er in onze omgeving, werk of persoonlijke context iets waardoor die oude manier van zijn en doen niet meer past. Of soms zelfs in botsing komt met al het andere. De start van het vinden van een manier die je vanaf dit punt verder helpt, zit in het bewust worden van die oude systemische patronen, gewoontes en overtuigingen. Daarna ben je vrij. Vrij om te kiezen of je nog steeds het oude gedrag wilt blijven vertonen of kiest voor iets nieuws dat nu beter past en dat je verder brengt. Je hebt je wikkels afgegooid, bent letterlijk ontwikkeld.

Certificates

Name Number Valid till
Registration (company organisation) Registered company/organization ICR.REGISTERED COMPANY/ORGANIZATION.REGISTRATION (COMPANY ORGANISATION).RENé-WIJNGAARD-EXECUTIVE-COACHING-CONSULTANCY.2022-05-01.BYSVAT 2028-01-01

Contact René Wijngaard Executive Coaching & Consultancy

  • How can i help you