Stadtman Result Coaching | SRC Solutions

Stadtman Result Coaching | SRC Solutions
Stadtman Result Coaching | SRC Solutions

Postal Address
Het Bergje 11
NL 7701 RV Dedemsvaart
Netherlands

Visiting Address
11, Het Bergje, 't Bergje, Dedemsvaart, Hardenberg, Overijssel, Netherlands, 7701 RV, Netherlands

T: +31(0)6 5044 4549
M: +31(0)6 5044 4549
Description
OVER SRC SOLUTIONS

Missie
SRCsolutions wil mensen en organisaties helpen met:
* het flexibel om kunnen gaan met veranderende omgevingseisen
* het effectief realiseren van persoonlijke – en collectieve teamdoelen

Profiel
SRCsolutions is een coachbureau dat gespecialiseerd is in coaching van werk gerelateerde-, persoonlijke- en samenwerkingsvraagstukken. SRCsolutions is ontstaan uit passie en bevlogenheid voor het vak. Het bureau is gegroeid door tevredenheid van klanten met de professionele, integere en resultaatgerichte werkwijze.
Over SRCsolutions

OVER KARIN STADTMAN
Sinds 2008 ben ik eigenaar van SRCsolutions, een praktijk voor voor coaching, training en mediation. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen en teams faciliteer bij het op adequate wijze de eigen (organisatie) doelen te realiseren. Ieder dag staan we voor kleine of grotere keuzes. We creëren nieuwe kansen maar moeten ook kunnen omgaan met weerstand en tegenslagen. Dat vraagt om mentale flexibiliteit en verandervermogen.

Ik ben sinds de negentiger jaren als gefascineerd in gedrag van mensen in bedrijven. En specifiek het vermogen om met veranderende omgevingseisen om te gaan. Ik noem mezelf ook wel een specialist in gedrag. Gedrag wordt aangestuurd door onze interne processen; het denken, voelen en willen. Inzicht in deze mechanismen, patronen en strategieën geeft de mogelijkheid om adequate keuzes te maken waarmee we echt de regie kunnen nemen.

Mijn interventies in coaching richten zich op:
* Mentale flexibiliteit
* Vitaliteit
* Het versterken van het oplossend vermogen
* Inzicht in denken, voelen en handelen
* De regie (her)krijgen over het eigen leven

Na mijn afronding van de psychiatrie (APV)- en HBO maatschappelijk werk opleiding heb ik diverse relevante post HBO opleidingen en trainingen afgerond op het gebied van coaching, training en mediation aan de Open Universiteit modulair arbeid- en organisatie psychologie.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ADR.ICR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.STADTMAN-RESULT-COACHING-SRC-SOLUTIONS.2014-11-01.3H1X7M 2025-01-01

Contact Stadtman Result Coaching | SRC Solutions

  • How can i help you