Therapeutisch Hypnose B. Bijlsma

Therapeutisch Hypnose B. Bijlsma
Therapeutisch Hypnose B. Bijlsma

Postal Address
Netherlands

Visiting Address
19, Elisabethhof, 2353 EW, Leiderdorp, Netherlands

T: +31(0)651219699
M: +31(0)651219699
Description
Hypnose voor leven zonder belemmeringen
Ga je gebukt onder ongewenste emoties en gedrag? Sta op, gooi het roer om en neem contact op met Belinda Bijlsma, ervaren hypnotiseur.

Effectief al na 1 behandeling.

Wat fijn dat je op deze website bent uitgekomen. Dit is namelijk al een teken dat je de wens en wil hebt om het een en ander aan te gaan pakken in je leven. Een moedige stap, maar hoogst waarschijnlijk een noodzakelijke stap. Je loopt mogelijk vast op een of meerdere punten in het leven. Nu is het tijd geworden om voor jezelf te kiezen. Schouders recht, rug recht, kin omhoog en actie! Zou je een perfect leven hebben waar niets in veranderd hoeft te worden, dan was je dit nu misschien niet aan het lezen. Daarom hulde aan jou, want ook voor jou ligt er een ontspannen leven te wachten en ik help je daar graag bij. Geen excuses meer.

Mijn naam is Belinda Bijlsma. Ik heb mij tot doel gesteld in mijn leven om anderen door middel van hypnose te helpen bij de meest uiteenlopende klachten. Ik ben een allround hypnotherapeut en hypnotiseur en zal tijdens een behandeling de belemmerende en/of beperkende overtuigingen, die je beperken maar ook ongewenst gedrag of emoties veroorzaken, ombuigen. Therapeutisch hypnose is geen zweverig gedoe, echt anders dan in de bekende shows waarin mensen in hypnose gebracht worden, de meest bizarre dingen gaan doen en er vervolgens niets meer van weten. Hypnose is een serieuze zaak, het is een wetenschap en sterker nog, het beïnvloedt je brein om voortaan anders te reageren op de situaties waar je normaal in vastloopt en wordt inmiddels gebruikt in vele ziekenhuizen. Mijn behandeling zorgt indien gewenst voor een permanente verandering van ongewenste emoties en gedrag, ook wanneer de hypnose sessie beëindigd is.

Je kunt voor behandelingen van diverse klachten bij mij terecht. Wordt op de website nu niet de belemmering genoemd waar jij mee kampt, neem dan vooral even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van mijn behandelingen. Ik help je verder met veranderen van (ongewenst) gedrag en de emoties op het gebied van afvallen, angsten, rouwverwerking, verlies, miskraam, verdriet, migraine, PTSS, blessures, stoppen met roken, ivf-begeleiding en allergieën. Maar ook zaken als zweepslag, diabetes, psoriasis, carpaal tunnel syndroom heb ik goede resultaten mee. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen bij mij terecht. Met hypnose is zo ontzettend veel nodig. De kracht van het brein.

Het is tijd om te kiezen voor een verbeterde versie van jezelf, geen belemmeringen op het gebied van gedrag en emoties. Kom van de bank af, maak een afspraak en stop met de smoesjes om niet voor jezelf te kiezen. Na 1 behandeling merk je al effect en vaak is dit ook voldoende om je doelen te bereiken. Gebrek aan tijd en/of vrije dagen is door de efficiëntie en effectiviteit geen reden meer om niet aan jezelf te werken, maak dan ook snel de afspraak!

Certificates

Name Number Valid till
ICR coaching company - organisation | basic registration - not certified Company basic registration (not certified) ICR.IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION (NOT CERTIFIED).ICR COACHING COMPANY - ORGANISATION | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.THERAPEUTISCH-HYPNOSE-B-BIJLSMA.2018-11-01.3N8E4C 2025-01-01

Contact Therapeutisch Hypnose B. Bijlsma

  • How can i help you