L.E. (Linda) Valois

 L.E. (Linda) Valois
L.E. (Linda) Valois
Description
B L O O M about ...

Aangenaam kennis met je te maken, heel fijn om je hier te ontmoeten. Ik nodig je uit de website rustig door te lezen en voel je welkom!

Na de eerste kennismaking in 2012 met NLP, regressie en hypnose methodieken, bracht dit mij een verrassende hoeveelheid aan positief inzicht. Het besef dat we alles aan hulpbronnen en kwaliteiten in ons hebben en daarmee aan de slag te kunnen, creëerde een nieuwe en andere manier van denken en omgaan met.

De resultaten waren dan ook verbluffend doeltreffend.

Met name in mijn problematiek van persoonlijke conflicten uit het verleden, focus houden, koers en doelen bepalen, en in omgang met anderen.

Ik ben sindsdien overtuigd; het verlichtende gevoel van weer in balans zijn. Ik maakte op een dieper liggend niveau opnieuw contact met mijn harmonieuze authentieke ik. Als het ware, opnieuw thuis komen bij jezelf.

Met de zelf-helende inzichten en bewustwording ben ik ervan verzekerd dat deze effectieve methodieken ook anderen kunnen helpen.

Vanaf het moment dat je bewust wordt dat er zóveel meer in jezelf zit dan wat je tot dat moment hebt ervaren, begint de drang en uitdaging om aan jezelf te sleutelen te groeien.

En het wordt alsmaar mooier; dat kan ik je verklappen.

​'Once the seed is planted

it wants to grow

Once the plant starts growing

it wants to bloom'

NLP in combinatie met regressie en of hypnose is een geweldig effectieve manier om vastgeroeste blokkades in je denken en doen op te heffen.


B : Bewustwording

L : Liefdevol naar jezelf

O : Oprecht naar jezelf

O : Open-minded om het beste uit jezelf te halen

M : Master over je eigen leven


Sedertdien uit een commerciële wereld gestapt, vaak gepaard met hoge werkdruk en stress, naar een wereld van het onderbewustzijn, en de helende mogelijkheden ervan.

Verras jezelf door te ervaren wat er binnen jezelf mogelijk is...

Ik ben graag je gids naar een stuk verlichting.

B L O O M your mind​

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | medically qualified Coach | medically qualified ICR.COACH | MEDICALLY QUALIFIED.ICR COACH | MEDICALLY QUALIFIED.L.E. (LINDA)-VALOIS.2020-07-01.AJGMJP 2025-01-01
ICR coach | full certified Hypnosiscoach IHR.ICR.HYPNOSISCOACH.ICR COACH | FULL CERTIFIED.L.E. (LINDA)-VALOIS.2020-07-01.NZZNEK 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact L.E. (Linda) Valois

  • How can i help you