O.W.J. (Olof) Penning

 O.W.J. (Olof) Penning
O.W.J. (Olof) Penning
Description
Olof Penning

GESTRUCTUREERD EN PROFESSIONEEL

Van oorsprong heb ik een juridische achtergrond. Na een uitstap in de zakelijke dienstverlening ben ik me enkel gaan toeleggen scheidingsmediation. Zelf heb ik ervaren dat de ‘de juridische weg’ zijn beperkingen kent. Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij er meer ruimte is voor u als persoon met eigen wensen en eigen belangen. Het is voor mij belangrijk dat u beiden een stem heeft en zich gehoord voelt. Dat u samen toewerkt naar een duurzame oplossing waar u zich beiden in herkend en op basis waarvan u goed kunt afsluiten Als er kinderen aanwezig zijn verdient het extra aandacht om niet alleen bij uw wensen stil te staan maar ook bij die van de kinderen.

PERSOONLIJK

Als mediator ben ik pragmatisch, onpartijdig en breng ik rust. Het is voor mij belangrijk dat u beiden een stem heeft in dit proces en zich gehoord voelt. Dat u samen toewerkt naar een duurzame oplossing die recht doet aan uw verleden en op basis waarvan u goed kunt afsluiten. Als er kinderen aanwezig zijn verdient het extra aandacht om tot een afsluiting te komen waarbij u nog wel samen door één deur kunt en zo een stabiele basis vormt.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?

Maak dan een gratis (online) kennismakingsgesprek.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (full) Conflictnavigator - conflict coach ADR.ICR.CONFLICTNAVIGATOR - CONFLICT COACH.CERTIFICATION (FULL).O.W.J. (OLOF)-PENNING.2021-05-01.66INEB 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact O.W.J. (Olof) Penning

  • How can i help you