M.T. (Monique) Broekhuizen

 M.T. (Monique) Broekhuizen
M.T. (Monique) Broekhuizen
Description
Mediation by Monique

Heb je het idee dat het conflict waarin je verzeild bent geraakt niet meer op te lossen is? Dat jullie recht tegenover elkaar staan, zonder dat er een oplossing in zicht is? Weet dan dat ik je graag begeleid en help met bemiddelen in jullie conflict. Op een onpartijdige, neutrale en transparante manier.

Over Monique

Ik ben Monique, sinds 2018 gescheiden en woon in Sleeuwijk. Om de week zijn mijn twee dochters en zoon en twee honden bij mij. Mijn oudste zoon woont samen met zijn vriendin.

Door mijn scheiding heb ik afscheid moeten nemen van mijn uitvaartonderneming Monieks Uitvaartverzorging omdat dit niet te combineren was met mijn co-ouderschap. Ik heb toen mijn rol als verpleegkundige weer opgepakt en ben gaan werken als coördinator in de terminale thuiszorg. Sinds april 2019 werk ik als zzp'er onder de naam Monique4care.

Tijdens het regelen van uitvaarten waren er situaties waarin ik onbewust mediation toepaste. "Het kwam weleens voor dat er problemen of verschillende standpunten binnen een familie waren. Het was juist in de dagen rond een afscheid belangrijk de mensen op een neutrale, maar toch duidelijke manier op één lijn te krijgen. Hen te laten zien hoe een bepaald conflict kon worden opgelost, zodat beide partijen er vrede mee hadden en een goed gevoel aan overhielden."

Toen ik de opleiding Mediation tegenkwam vielen de puzzelstukjes voor mij in elkaar. Conflictbemiddeling om het beste in mensen naar boven te halen. Dát is waar ik me voor wil gaan inzetten!

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Conflictcoach ADR.ICR.CONFLICTCOACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.M.T. (MONIQUE)-BROEKHUIZEN.2020-12-01.FNT4RS 2025-01-01

Memberships and specialisms

Contact M.T. (Monique) Broekhuizen

  • How can i help you