Martine Hamstra

 Martine Hamstra
Martine Hamstra
Description
Mijn naam is Martine Hamstra, mijn Coach Praktijk heet Eigen Weg Doel Bewust..........volg je Eigen Weg en wees je Bewust van je Doel............
Ik ben intuitief eigenwaarde coach en ik help mijn klant bij het leren keuzes maken, het stellen van grenzen en het bereiken van datgene het diepste verlangen is. Ik ken de beperkingen van het niet weten wat je waarde is. Het niet innemen van jouw plek op deze wereld. Ik gun het een ieder om goed gegrond met twee benen op de eigen grond te staan. Mijn Kernboodschap is dan ook: Kies voor jou, kies voor jezelf!

Ik werk met de Innerlijke Familie (Schilden Systeem Coach), met (familie)opstellingen (Therapeut Systemisch Werk), ik geef access bars behandelingen en tarotconsulten. Daarnaast ben ik gecertificeerd kindertolk volgens de PresentChild methode. Ik begeleid mannen als Vallei Coach op het gebied van zelfliefde. En verder ben ik inmiddels All round Autisme coach. Ik combineer al deze disciplines in overleg met de klant. Mijn praktijkruimte heet 'Het Thuishuis' en bevindt zich aan de Newtonstraat 83 te Purmerend.

Je kunt vrij snel bij mij terecht en ik reageer snel op berichten via de mail: info@eigenwegdoelbewust.nl
Ik coach 1:1, in relatie of in groepen. Na een intakegesprek doe ik een voorstel voor een behandelplan, dit plan gaat naar de persoon zelf en eventueel naar de werkgever. Tussentijds lever ik, op verzoek, een voortgangsrapportage aan bij de werkgever. Dit in samenwerking en met goedkeuring van de klant.

Mijn kernwaarde is oa: veiligheid.
Het heeft voor mij hoge prioriteit dat de mens wie bij mij is, zich veilig voelt.

Tot binnenkort.

Certificates

Name Number Valid till
Recognition (training program) Training provider Innerlijke Familie Opleidingen & Trainingen Schilden Systeemcoach met de Innerlijke FamilieĀ® ICR.TRAINING PROVIDER INNERLIJKE FAMILIE OPLEIDINGEN & TRAININGEN SCHILDEN SYSTEEMCOACH MET DE INNERLIJKE FAMILIEĀ®.RECOGNITION (TRAINING PROGRAM).MARTINE-HAMSTRA.2023-02-01.BNDVDC N/A
Certification (associate) Coach ICR.COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).MARTINE-HAMSTRA.2021-10-01.SBQKDE 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact Martine Hamstra

  • How can i help you