S.J. (Saskia) Fagnotti

 S.J. (Saskia) Fagnotti
S.J. (Saskia) Fagnotti
Description
Even voorstellen

Ik ben Saskia Fagnotti, getrouwd met Marco en moeder van Noah en Seb. Sinds mei 2021 ben ik erkend nalatenschapscoach. In mijn werk komen mijn eigen ervaringen met nalaten zeer goed van pas.

Mijn achtergrond
Na de middelbare school heb ik in Rotterdam Commerciƫle Economie gestudeerd. Door deze opleiding heb ik veel affiniteit met communicatie, reclame en media. Na mijn studie heb ik bij onder meer een reclame- en mediabureau gewerkt en was ik zes jaar mediamanager bij Center Parcs. In 2012 ben ik bij UNICEF aan de slag gegaan als mediamanager en communicatie-adviseur. Het was een mooie plek. Een plek waar ik een bijdrage kon leveren aan een betere wereld voor kinderen. Bij UNICEF werd ook mijn belangstelling voor het onderwerp nalaten gewekt. Net als andere goede doelen kun je UNICEF opnemen in je testament. Ik heb alle wervingscampagnes daarvoor uitgevoerd.

Nalatenschapscoach
In 2014 overleed mijn tweede vader Thijs. Samen met mijn moeder heb ik zijn testament uitgevoerd. Dit was een soms moeizaam traject, deels uit onwetendheid en deels uit onzekerheid. Wat had ik op dat moment graag met iemand willen sparren over mijn zorgen en frustraties. Ik had behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die ons op weg kon helpen. Toen ik geattendeerd werd op de opleiding nalatenschapscoach heb ik me meteen ingeschreven. Vanaf het eerste moment wist ik dat dit vak bij mij paste.

Ik hoop voor jou die sparringpartner en dat luisterend oor te kunnen zijn. Ik help je graag op weg en kan je begeleiden bij alles wat komt kijken bij de afhandeling van een testament. Van kleine praktische zaken tot aan het overnemen van de taken van de executeur. Ik kan je ook helpen bij het opstellen van een levenstestament, een praktisch en persoonlijk naslagwerk voor jezelf en je nabestaanden.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Inheritance coach ICR.INHERITANCE COACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.S.J. (SASKIA)-FAGNOTTI.2021-08-01.AJDHJV 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact S.J. (Saskia) Fagnotti

  • How can i help you