S.T.M. (Silvia) van der Knaap

 S.T.M. (Silvia) van der Knaap Bc.
S.T.M. (Silvia) van der Knaap Bc.
Description
Over Silvia
mijn twee passies: helpen én organiseren

Silvia van der Knaap
Toen ik jaren geleden begon als zelfstandig ondernemer wist ik eigenlijk niet goed welke richting ik op zou gaan.

Totdat ik, na een aantal persoonlijke ingrijpende levenservaringen, mijzelf steeds meer ging interesseren in de vertrouwelijke verhalen van mensen om mij heen. Regelmatig hoorde ik schrijnende verhalen over situaties waarin mensen terecht kwamen doordat hun (levens) testament niet op orde was. Dat moet anders kunnen, dacht ik en zo ontstonden er diverse oplossingen en samenwerkingen om mensen weer op weg te helpen met als gevolg dat mijn twee passies: om mensen te helpen én zaken te organiseren prachtig in elkaar overvloeiden.

Vele mensen heb ik al mogen helpen. Mijn klanten vertellen dat het hen enorm veel rust geeft, met name na heftige levenservaringen, ik laat als het ware de zon weer schijnen. Het geeft mij enorm veel voldoening om voor mensen die zaken te regelen zodat mensen positief de toekomst tegemoet gaan. Ik wordt er blij van.

De zon in mijn logo is er dus ook niet voor niets. Het staat symbool voor mijn werk, de zonnestralen bieden het perspectief.

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Conflictnavigator - inheritance coach ICR.CONFLICTNAVIGATOR - INHERITANCE COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).S.T.M. (SILVIA)-VAN DER KNAAP.2023-03-01.KRQVOS 2029-01-01

Memberships and specialisms

Contact S.T.M. (Silvia) van der Knaap

  • How can i help you