F. (Femke) Bosma

 F. (Femke) Bosma
F. (Femke) Bosma
Description
Mijn naam is Femke Bosma en ik ben werkzaam als Professional Organizer en Nalatenschapscoach.

Als Nalatenschapscoach ben ik de ‘spin in het web’ voor coördinatie en ondersteuning voor nabestaanden bij administratieve en praktische uitvoerende zaken na een overlijden en bij het afwikkelen van een nalatenschap (testament uitvoeren).

Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af en moet er veel geregeld worden. Ik loods hen door het doolhof heen en begeleid waar nodig naar specialisten. Desgewenst ben ik het aanspreekpunt in de familie voor instanties, familie en kennissen en kan ik hen bijstaan bij het voeren van (moeilijke) gesprekken.
Ik kijk objectief en met respect naar de situatie en ben er om te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Naast de hulp ná een overlijden kan ik ook helpen met het samenstellen van een Persoonlijk Levensdossier. Dit is hét naslagwerk waarin alle belangrijke informatie van iemand tijdens zijn/haar leven wordt gebundeld (bankzaken, bezittingen, testament, lidmaatschappen, accounts, contacten en evt. wensen voor de uitvaart etc etc.) Doordat dit een compleet overzicht geeft, kan dit document tevens een leidraad zijn voor de nabestaanden; in 1 map is alles gebundeld wat zij moeten weten als een dierbare is overleden. Zoeken naar informatie in een rommelige administratie is dan niet meer nodig.

Respectvol en discreet
Ik ga uiteraard respectvol en discreet om met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Het werken naar een oplossing is het doel, zonder dat ik oordeel.
Persoonlijke gegevens en informatie behandel ik discreet en deel ik nooit met anderen. Tenzij daar een reden voor is en daar vooraf expliciete toestemming voor is gegeven.

Certificates

Name Number Valid till
ICR coach | associate certified Inheritance coach ICR.INHERITANCE COACH.ICR COACH | ASSOCIATE CERTIFIED.F. (FEMKE)-BOSMA.2021-06-01.QQCFH3 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact F. (Femke) Bosma

  • How can i help you