F. (Femke) Bosma

 F. (Femke) Bosma
F. (Femke) Bosma
Description
Mijn naam is Femke Bosma en ik ben werkzaam als Professional Organizer en Nalatenschapscoach.

Goed voorbereid
Graag ben ik van dienst bij het samenstellen van een Persoonlijk Levensdossier. Dit is hét naslagwerk waarin alle belangrijke informatie van iemand tijdens zijn/haar leven wordt gebundeld (bankzaken, bezittingen, testament, lidmaatschappen, accounts, contacten en evt. wensen voor de uitvaart etc.) Doordat dit een compleet overzicht geeft, kan dit document tevens een leidraad zijn voor de nabestaanden; alles wat zij moeten weten als een dierbare is overleden is gebundeld. Hierdoor hoeft er niet meer gezocht te worden naar informatie.

Na overlijden
Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af en moet er veel geregeld worden.
Als Nalatenschapscoach ben ik de ‘spin in het web’ voor coördinatie en praktische en administratieve ondersteuning.

Bij het afwikkelen van een nalatenschap (testament uitvoeren) kan ik familieleden, de door familie gevolmachtigde persoon of de aangewezen executeur ondersteunen en begeleid waar nodig naar specialisten. Desgewenst ben ik het aanspreekpunt binnen de familie voor instanties. Ik kijk objectief en met respect naar de situatie en ben er om te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Ruimte maken
Daarnaast kan ik van dienst zijn bij het uitzoeken en opruimen van spullen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op een verhuizing naar een kleinere woning of bij het opruimen van (tijdelijk) opgeslagen spullen van een overledene. En het uitzoeken en op orde maken van de (thuis)administratie.

Uitgebreide informatie is te vinden op mijn website. Neem gerust contact op voor meer informatie of bij vragen, ik help je graag verder!

Respectvol en discreet
Ik ga uiteraard respectvol en discreet om met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Het werken naar een oplossing is het doel, zonder dat ik oordeel. Persoonlijke gegevens en informatie behandel ik discreet en deel ik nooit met anderen. Tenzij daar een reden voor is en daar vooraf expliciete toestemming voor is gegeven.

Aangesloten bij de Novex en NBPO

Certificates

Name Number Valid till
Certification (associate) Conflictnavigator - inheritance coach ICR.CONFLICTNAVIGATOR - INHERITANCE COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).F. (FEMKE)-BOSMA.2021-06-01.QQCFH3 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact F. (Femke) Bosma

  • How can i help you