Anneke Kersten

 Anneke Kersten BSc Economics
Anneke Kersten BSc Economics
Description
Over Anneke

Ik ben Anneke Kersten, coach voor zorgprofessionals, artsen, managers en bestuurders in de zorg.

Alle veranderingen in de zorg, trekken een grote wissel op iedereen die werkzaam is in de zorg. Of je nu aan het bed staat of het beleid uitstippelt, de druk en de verantwoordelijkheid zijn groot en er wordt veel van jou verwacht. De kans is groot dat je jezelf daardoor (af en toe een beetje) verliest.

Als coach help ik jou om jouw dagelijkse problemen het hoofd te bieden. Door mijn jarenlange ervaring als manager en adviseur in de zorg, ken ik de problematiek van binnenuit. Hierdoor kan ik jou helpen met de zaken waar jij dagelijks tegenaan loopt. Of het nu om praktische of beleidszaken gaat. Of het nu om een afdeling, een team, een MT of bestuur gaat.

Na mijn bedrijfskundige opleiding en carrière (waar ik 25 jaar in heb gewerkt) heb ik de switch gemaakt naar coach. Ik ben daarvoor opgeleid als TMA-professional, Effortless Coach, Systemisch Coach en Schilden Systeemcoach (innerlijke familie). Hierdoor kijk ik altijd naar een laag dieper: waarom denk jij wat je denkt en doe je wat je doet? Je leeft in het hier en nu, maar je activeert dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel van jouw persoonlijkheid zijn geworden.

Het ontsnappen aan die oude programmering is niet altijd even makkelijk, maar zeker mogelijk. Door middel van persoonlijke gesprekken en door de inzet van diverse methodieken help ik jou om de zaken die jou tot nu toe nog niet zijn gelukt, nu wel te realiseren.

Certificates

Name Number Valid till
Recognition (training program) Training provider Innerlijke Familie Opleidingen & Trainingen Schilden Systeemcoach met de Innerlijke Familie® ICR.TRAINING PROVIDER INNERLIJKE FAMILIE OPLEIDINGEN & TRAININGEN SCHILDEN SYSTEEMCOACH MET DE INNERLIJKE FAMILIE®.RECOGNITION (TRAINING PROGRAM).ANNEKE-KERSTEN.2023-02-01.LXAOJF N/A
Certification (associate) Coach ICR.COACH.CERTIFICATION (ASSOCIATE).ANNEKE-KERSTEN.2021-09-01.WQMPED 2027-01-01

Memberships and specialisms

Contact Anneke Kersten

  • How can i help you